babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Nandu: Vele könnyű Szülőnek lenni! :) (X)

2018-09-05

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A kisbaba számára a testközelség maga a szeretet kifejezése. Simogatjuk, ölelgetjük, puszilgatjuk, dögönyözzük, ringatjuk, hintáztatjuk, forgatjuk. Minden finom érintés számára a szeretet jele. Kezdetben ez a legfontosabb számára, hogy érezze, hogy szeretjük. Hordozás közben a babánkat  folyamatosan öleljük és szívünkhöz legközelebb érezhetjük őt. Milyen a babahordozás? Videó!

Sokan már a baba születése előtt tudjuk, hogy hordozni szeretnénk, csak azt nem tudjuk milyen eszközzel.

Mindenképpen olyan eszközt válasszunk, ami mind a babának, mind a hordozó szülő igényeinek egyaránt megfelel.

A baba szempontjából fontos, hogy olyan eszköz legyen ez, amiben a baba a magzati, összegömbölyödött testhelyzetéhez hasonlóan, biztonságosan lehet és kellően szorosan rá lehet igazítani a hordozót.

A mi, szülői szempontunkból az fontos, hogy a kiválasztott eszköz kényelmes legyen, az életstílusunknak és szokásainknak meg tudjon felelni és kellően tetszen, hogy szívesen viseljük és jó érzés legyen vele együtt lenni gyermekünkkel.

Érdemes megfogalmazni, hogy milyen célra keresünk hordozó eszközt? Mikor és hol tervezzük használni?

 

A Nandu babahordozók között található szövött hordozókendő, szövött karikás kendő, rugalmas kendő, bébi mei tai és mei tai típusú babahordozók, állítható kendős csatos és totyogó méretű csatos, kiváló minőségű hordozók. A változatosan színes és mintás hordozóeszközök között mindenki talál életstílusának, szokásainak, igényeinek, a gyermek korának és méretének megfelelő hordozó eszközt, amiben örömmel lehetünk együtt.

 

Kismamaként mozogjunk rendszeresen. Egyrészt a saját egészségünk, pozitív hangulatunk megőrzése érdekében, másrészt a gyermekünk egészsége érdekében. Már magzat korában fontos, hogy érezze mit jelent a mozgás.

A hordozás gyönyörűen ötvözi a mozgás és a testközelség jótékony hatásait, ezért is jelent örömet az egész család számára gyermekünk hordozása. Valódi, leplezetlen boldogság a hordozás!

 

Magyar szív. Magyar kéz. Magyar termék. Nandu.

www.nandu-wrap.com

Ajánló

Képtelenség nem érezni!
Csodák és nehézségek
Érdemes követni!