babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Természetes megoldás a kismamák 5 nagy gondjára (X)

2019-02-11

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Babát várni áldott állapot, anyává válni pedig semmihez sem fogható boldogság, kár azonban azzal hitegetni magunkat, hogy ennek a különleges időszaknak nincsenek árnyoldalai. Pedig akadnak bőven, csak sokan jobbnak látják, ha nem beszélnek róla. Így viszont arra is nehezen derül fény, hogy a helyzet cseppet sem reménytelen, és a megoldás csak karnyújtásnyira van tőlünk.

 

1)      Narancsbőr - az anyukák többsége már akkor félteni kezdi az alakját, amikor meglátja a két csíkot a terhességi teszten. Ebben nincs semmi elítélendő, teljesen természetes, hogy kismamaként is szeretné megőrizni nőiességét. A Nr. 1-es és Nr. 8-as Schüssler sót tartalmazó mélyhidratáló testápolóban nem csak hatékonyan előzi meg és enyhíti a narancsbőrt, hanem 100% természetes összetevőinek köszönhetően a babavárás és a szoptatás időszakában is gond nélkül alkalmazható.

 

2)      Pigmentfoltok - a hormonális változások nem csak a hangulatot befolyásolják, hanem abban is szerepük lehet, hogy a kismamák arcán és testén barnás pigmentfoltok alakuljanak ki. Jó hír, hogy a Nr. 6-os Schüssler sót tartalmazó alapkrém hathatós segítséget nyújthat a pigmentfoltokkal küzdő kismamáknak, hiszen rendszeres használatával látványosan halványodni kezdenek a pigmentfoltok!

 

3)      Hidratálás - még a jól alvó babák mellett sem könnyű időt találni a pihenésre és a nagyon alapvető arcápolásra, hát még akkor, ha a pici szemhunyásnyit sem alszik éjszaka! Ez nem csak kimerültséggel jár, hanem a kismama bőre is megsínyli. A Nr. 8 - as Schüssler sóval készült alapkrém gyorsan és hatékonyan hidratálja a fáradt arcbőrt!

 

4)      Öregedés - ne szépítsük, a várandósság és a gyermekágyas időszak igencsak próbára teheti a nőket, ami nem feltétlenül kedvez a jó megjelenésnek. A Schüssler Age Protection termékcsalád segíthet, hogy az anyukák visszanyerjék fiatalos külsejüket, és boldogan nézzenek tükörbe!

 

5)      A bababőr barátja - minden újdonsült anyuka szeretné a legjobbat adni a babájának, és ez igaz a fürdetőkre és a popsikrémekre is. Aki vegyi anyagoktól mentes, a babák érzékeny bőrét óvó készítményt keres, biztosan nem fog csalódni a Schüssler Natúr babafürdetőben és popsikrémben!

 

 

Ápold bőröd természetesen Schüssler sók bevetésével most 

15% kedvezménnyel + AJÁNDÉK popsikrémmel!

 

Ajánló

Csodák és nehézségek
Fitten kismamaként is!