STRATÉGIAI PARTNERÜNK A KULCS PATIKA! KLUB KÁRTYÁNK ELÉRHET? ORSZÁGOS HÁLÓZATÁBAN! Kattints!

Nyugalom az utazás során - A háborgó gyomornak is! (X)

2017-07-21

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Bár a várandósság első szakaszában előforduló terhességi rosszullétek mellett az úgynevezett utazási betegség a kismamákat is kihívás elé állíthatja, ma már nekik sem kell lemondaniuk az aktív életmódról, gondosan megtervezett utazásaikról.

 

A terhesség első trimeszterében a kismamáknál jelentkező terhességi rosszullétek mellett, vagy éppen azt felerősítve gyakrabban fordulhat elő utazási rosszullét. Leginkább buszon, hajón vagy repülés közben jelentkezhet az úgynevezett tengeri betegség, mely a különböző erősséggel jelentkező szédülés és hányinger tüneteivel megkeserítheti az utazást és rányomhatja bélyegét a várva-várt nyaralás első pár napjára is. 

Sok kismama ugyanakkor a várandósság alatt sem szeretne lemondani az aktív életmódról, korábbi utazási szokásairól. Nekik javasoljuk az Antimetil® gyömbértartalmú étrend-kiegészítő tablettát, mely segít megelőzni az esetlegesen fellépő rossz közérzetet.

 

gyomber

 

A gyömbér


Gyomornyugtató hatása évezredek óta ismert a hagyományos keleti gyógyászatban, és emésztést erősítő gyógyírként került Európába is.

 

Ma már tudományos vizsgálatok bizonyítják, hogy a gyömbér kiválóan alkalmas az úgynevezett utazási betegség megelőzésére, csillapítására. Segít a hányinger és a szédülés enyhítésében, valamint csökkenti a terhesség kezdeti szakaszában sok kismamánál fellépő émelygést is.

 

Bár számos gyógyhatása van, fontos, hogy a kívánt hatás eléréséhez a gyömbért megfelelő adagban, magas koncentrációban fogyasszuk. Vizsgálatok kimutatták, hogy 1000 mg porított gyömbér elfogyasztására van szükség az említett pozitív hatások eléréséhez, ami az ételek ízesítéséhez használt adagok többszöröse is lehet.

 

 

Az Antimetil® kisméretű, könnyen lenyelhető tablettáit út közben is könnyedén alkalmazhatjuk, természetes összetevőjének köszönhetően nincsenek kellemetlen mellékhatásai (álmosság, bágyadtság, homályos látás), melyek megakadályoznák, hogy kiélvezzük utazásunk minden pillanatát.


A terhesség első napjától az utolsóig alkalmazható a tájékoztatóban javasolt mennyiségben, sőt, a korábban elérhető készítményekkel ellentétben szoptatás alatt is szedhető, valamint 3 év feletti gyermekek számára is adható.


Az Antimetil® a hagyományos gyömbérporhoz képest 10-szeres koncentrációjú gyömbérkivonatot tartalmaz, természetes összetevője hatékonyan és gyorsan segít helyreállítani a gyomorműködést, csillapítja a rossz közérzetet akár napi egyetlen tablettával - hogy az utazás valóban gondtalan pihenés és felhőtlen kikapcsolódás lehessen.

Ajánló

Itt az idő, lépni kell!
Fogadd meg az alábbi tanácsokat!
Ezeket tedd, ha itt az idő a csemetéhez.