STRATÉGIAI PARTNERÜNK A KULCS PATIKA! KLUB KÁRTYÁNK ELÉRHET? ORSZÁGOS HÁLÓZATÁBAN! Kattints!

A természet gondoskodik kisbabád egészségéről! Sinupret® cseppek a légúti fertőzések kezelésére (X)

2017-09-11

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Minden anya tudja, hogy az egyik legszívszorítóbb érzés, ha gyermeke nyugtalan és sír, sok esetben mindez egy induló légúti fertőzés első jele is lehet! 

A felnőtt korosztályhoz hasonlóan, a csecsemőknél is a légúti fertőzések előfordulása nagyon gyakori. Egy hétköznapi nátha ugyan nem feltétlenül súlyos szövődményekkel járó megbetegedés, azonban a betegség még egy gyakorlott anyuka számára is komoly stresszhelyzetet alakíthat ki, mivel az újszülöttek csak kivételes esetben hajlandók szájon át lélegezni, így mindez nemcsak légzési akadályt, nyugtalanságot, hanem az etetés nehézségét, levegőnyelést, hasfájást is okozhat.

 

A Sinupret® belsőleges oldatos cseppek öt gyógynövény erejével nyújthat segítséget az orrmelléküregek és a légutak heveny és idült gyulladásainak kezelésében.

 

A Sinupret® cseppek nyákoldó és gyulladáscsökkentő hatása révén segíti a letapadt váladék kiürülését, megkönnyíti az orrlégzést!

 

A Sinupret® cseppek a sárga tárnics, a tavaszi kankalin, a vadsóska, a fekete bodza és a közönséges vasfű hatóanyagainak egyedi kombinációjával biztosítja az összetett hatást az orrmelléküreg-gyulladás több támadásponton történő célzott kezelésében. Hatékony és jól tolerálható gyógyszerkészítmény, mely már csecsemőkortól használható antibakteriális kezelés kiegészítésére is.

 

Recept nélkül beszerezhető a gyógyszertárakban, és a cseppek adagolása egyszerű még kisbabák esetében is.

 

Sinupret® segítségével az egészséges, örömteli, nyugodt babákért, hogy csak a mosoly maradjon!

 

 

Schwabe Hungary Kft.

1117 Budapest, Fehérvári út 50-52.

Tel.: +36 1 431 8934

info@schwabe.hu

www.schwabehungary.hu

S-071-sinupret-pr cikk-2017-aug

 

kockázat

 

Ajánló

Beszéld meg a családoddal!
Készítsd el, hasznos!
Hogyan vészeljük át a baba érkezését?