STRATÉGIAI PARTNERÜNK A KULCS PATIKA! KLUB KÁRTYÁNK ELÉRHET? ORSZÁGOS HÁLÓZATÁBAN! Kattints!

Nandu: Vele könnyű Szülőnek lenni! :) (X)

2017-05-03

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Minden újszülött baba igénye a testközelség. Babánkat hordozva szinte erőlködés nélkül megadhatjuk neki mindazt, amire a legjobban vágyik. Ma már bizonyított, hogy az általunk szeretett személy ölelése rengeteg boldogsághormon felszabadulását okozza, jótékonyan hat az egészségünkre és segít az érzelmi biztonságunk kialakulásában. Hordozás közben a babánkat folyamatosan öleljük és szívünkhöz legközelebb érezhetjük őt. Milyen a babahordozás? Nézze meg vidónkat!  

 

Sokan már a baba születése előtt tudjuk, hogy hordozni szeretnénk, csak azt nem tudjuk milyen eszközzel.
Mindenképpen olyan eszközt válasszunk, ami mind a babának, mind a hordozó szülő igényeinek egyaránt megfelel.
A baba szempontjából fontos, hogy olyan eszköz legyen ez, amiben a baba a magzati, összegömbölyödött testhelyzetéhez hasonlóan, biztonságosan lehet és kellően szorosan rá lehet igazítani a hordozót.
A mi, szülői szempontunkból az fontos, hogy a kiválasztott eszköz kényelmes legyen, az életstílusunknak és szokásainknak meg tudjon felelni és kellően tetszen, hogy szívesen viseljük és jó érzés legyen vele együtt lenni gyermekünkkel.
Érdemes megfogalmazni, hogy milyen célra keresünk hordozó eszközt? Mikor és hol tervezzük használni?

 

A Nandu babahordozók között található szövött hordozókendő, szövött karikás kendő, rugalmas kendő, bébi tai és mei tai típusú babahordozók, állítható kendős csatos és totyogó méretű csatos, kiváló minőségű hordozók. A változatosan színes és mintás hordozóeszközök között mindenki talál életstílusának, szokásainak, igényeinek, a gyermek korának és méretének megfelelő hordozó eszközt, amiben örömmel lehetünk együtt.

 

Fontosnak találjuk a Nanduval, hogy mi, szülők rátaláljunk őszinte szülői szerepünkre vagyis felelősségteljesen mégis könnyedén tudjunk döntéseket hozni és gondoskodni gyermekünkről. Nagy segítséget jelenthet a hordozás mindehhez. Ebben az egymásra hangolódott, szeretetteljes állapotban érezzük meg igazán, mire is van szüksége valójában a családnak. Valódi, leplezetlen boldogság a hordozás!

 

Magyar szív. Magyar kéz. Magyar termék. Nandu.

 

 

www.nandu-wrap.com

Ajánló

Növény ... kutya ... gyerek
Alvási útmutató pocakosan
Beszéld meg a családoddal!