STRATÉGIAI PARTNERÜNK A KULCS PATIKA! KLUB KÁRTYÁNK ELÉRHET? ORSZÁGOS HÁLÓZATÁBAN! Kattints!

Fejleszd gyermekedet bábozással, akár már újszülött kortól! (X)

2017-10-03

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A bábozás komplex fejlesztő hatása egyedülálló, emellett a gyermekek lelki problémáinak megoldásában is nagy segítség. Sokan azonban értetlenül tekintenek a bábokra és a bábozásra, még a korai időszakban. Egy újszülött kisbaba vajon mit fog fel ebből az egészből?

Azt már számos kutatás bebizonyította, hogy az újszülöttek agyi fejlődésére nagyon jó hatással vannak a különböző, őket érő ingerek: színek, formák, hangok, sőt még az illatok is. Így aztán egy ilyen mesés játékkal nem csak a gyerkőcöt tudod szórakoztatni, hanem biztosíthatod azokat a lényeges hatásokat is, melyek az optimális fejlődés útján elindítják őt.

 

A cleverpuppets webáruház kínálatában megtalálhatóak az újszülött kortól biztonsággal használható bio minőségű bábok, melyek a természetesség jegyében készülnek egy német anyuka keze alatt.

 

Ahogy nő a gyermek, mindig máshogyan viszonyul a bábbal való játékhoz, így egy jól megválasztott báb, hosszú évekig elkísérheti őt a fejlődése útján. A bábok olyan, valódi társsá tudnak előlépni a gyermekek életében, ami már szinte egy barátság kezdetének is könnyen nevezhető. Biztosan te is emlékszel valamelyik plüssödre, amit szerettél, esetleg vele is aludtál annak idején. Ezek azok a tárgyai életünknek, amiket soha nem felejtünk el, még felnőtt fejjel is pontosan emlékszünk annak a macinak a formájára, vagy épp a kedvenc kutyusunk tarka-barka pomponos farkára.

 

A bábjátékban az is zseniális, hogy nincs korhoz kötve. Ha a babádnak adnád a kezébe, vagy olyan családba szánnád ajándékba, ahol még aprócska a gyermek, akkor is jó helyre talál, hiszen a szülők ki tudják majd aknázni a benne rejlő értékeket. 

 

Tudj meg többet a bábozásról!

 

Látogass el a cleverpuppets báb webáruházba, rendelj bábot online, bábozzatok csemetéddel, használjátok ezeket a csodás fejlesztő játékokat!

Ajánló

Keltsük életre az érzéseket!
Amikről még nem hallottál.
Érvek és ellenérvek.