babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Szoptatás zavartalan nyugalomban (X)

2019-07-30

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Minden szakértő egyetért abban, hogy az anyatejes táplálás a legjobb a babáknak. Praktikus – mivel mindig rendelkezésre áll, megfelelő a hőmérséklete és csíramentes – és egészségügyi okokból is: minősége és összetétele igazodik a baba igényeihez. Ráadásul a szopás elősegíti a baba állkapcsának és arcizmának fejlődését. Nem elhanyagolható tény az sem, hogy a szoptató anyukák is egészségesebbek.

A szoptatás nagyon egyéni dolog, az édesanya és gyermeke közötti kölcsönösségen és megértésen alapul. A szoptatás során fontos, hogy ez mind a mama, mind a baba számára nyugodt környezetben történjen, hiszen ez egy nagyon meghitt és bensőséges folyamat.

 

Vannak olyan esetek, amikor a szoptatáshoz némi segítség szükséges, a mellszívó készüléket több okból is használhatjuk: így könnyíthetünk a telt, feszülő melleken; a gyulladt mellbimbók gyógyulása érdekében hosszabb szünetet tarthatunk a szoptatások között; elősegíthetjük a tejtermelődését; hogy ideiglenesen vagy teljesen áttérjünk a cumisüvegből történő etetésre.

 

A MAM szakértői kifejlesztették a szoptatást segítő termékeiket, amelyeket kiváló minőség, technikai innováció és egyedülálló dizájn jellemez.

 

MAM Kézi mellszívó

 

Segít a kötöttségek nélküli mindennapok kialakításában

Bemutató videó: https://www.youtube.com/watch?v=9bpEVMdmZGc

 

Az új MAM Kézi Mellszívó készülék kialakítása ergonómikus, könnyen kezelhető és tisztítható, ezért ideális otthon, munkában vagy utazás alatt. A puha tölcsérnek és a csendes működésnek köszönhetően bárhol bármikor gondtalanul használható.

 

Külön előny, hogy a tej egyenesen a cumisüvegbe, vagy a tároló edénybe fejhető le, így akár azonnali használatra, vagy higiénikus tárolásra is ideális megoldás.

 

https://www.mambaby.com/hu/te-es-a-babad/0-3-honap/

 

MAM Mellbimbóvédő

 

Ha a mellbimbók nagyon érzékenyek vagy fájnak, segíthet a mellbimbóvédő, amely a lehető legvékonyabb anyagból készül, hogy a pajzs tökéletesen illeszkedjen a mell alakjához, és a babának is ismerős érzés legyen. A speciálisan kialakított felület lehetővé teszi a levegő áramlását, és a pillangó formának köszönhetően a baba továbbra is érzi az anya bőrét.

 

További hasznos információkért látogasd meg a www.mambaby.com/hu honlapot és fedezd fel a MAM Club számtalan előnyét.

Ajánló

Alakítsd ki a napirendjét!
Hogyan segítsünk átvészelni?
Tartsd be az alábbi tanácsokat!