babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
Képekkel gyakran többet lehet elmondani, mint szavakkal! Készítsd el gyermeked, családod ALBUMÁT és mutasd meg barátaidnak. Gyönyörködj a többiek gyermekeiben is! A babamamatudakozo.hu ALBUMTÁRában válaszd ki a listából a keresett ALBUM kezdőbetűjét vagy keress a létrehozók szerint. Lehetőséged van csak fiú, csak lány és vegyes ALBUMOK között is böngészni.

Legfrissebb albumok

4601 album
Megszülettem!
 
GalambosAlexa
(3 kép)
Pici fiam
Szemem fénye 
Gixxercsaj
(6 kép)
eszterbaba
az én szép kislányom  
zia34
(1 kép)
Alvás
Ahogy én szoktam aludni 
kovagi1991
(1 kép)
Egy kis játék :)
 
Ságiné Barna Roxána
(9 kép)
Megérkeztem
A családom már nagyon várt. 
mabetti
(1 kép)
Játszani jó!
 
mabetti
(4 kép)
Megszületett Virág
 
maca87
(3 kép)
Már sokat nőttem:)
 
maca87
(4 kép)

nyereményjáték

A legaranyosabb albumok létrehozóit havonta értékes nyereményekkel jutalmazzuk! Gyere és hozz létre minél több ALBUMot a fantasztikus nyereményekért gyermekednek.

image
image
image

a hónap játéka rovat

Ez a kiskutyás labda egy teljesen újszerű játéklehetőség a baba számára, aki együtt hancúrozhat a kiskutyával, így fejlődik a mozgása, miközben a betűkről, ellentétpárokról, köszönésekről tanulhat és elsajátíthatja az első szavakat. A labda három, a baba különböző fejlettségi szintjének megfelelő funkcióban nyújt vidám tanulást és tennivalókat a kicsinek: játék hason fekve, üldögélve és kúszva-mászva. A legkisebbeknek az elöl található nagy tükör lehetőséget ad saját maguk felfedezésére, mialatt a hasukon fekve játszanak. Az ülni tudó baba a kedves kiskutya figurát püfölheti, amely ennek hatására gyerekdalokat játszik, miközben fejleszti a gyermek finommotoros készségeit. Amint a csöppség készen áll a jövés-menésre, nagy vidámságot fog okozni a padlón gurítható kiskutya, amely ilyenkor izgalmas hangokat, dallamokat és mondókákat játszik le, és arra ösztönzi a babát, hogy újra és újra utána másszon. Kisgyermeke imádni fogja a több mint 25 gyerekdalt, dallamot és mondókát, amelyet lejátszik! Magyar nyelvű termék.

A labda hány db, a baba különböző fejlettségi szintjének megfelelő funkcióban nyújt vidám tanulást és tennivalókat a kicsinek?

a helyes válasz:
Kérjük, értékeld a terméket:
Kérjük, értékeld szövegesen is!
 
1

Egy

 
2

Kettő

 
3

Három