babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
Képekkel gyakran többet lehet elmondani, mint szavakkal! Készítsd el gyermeked, családod ALBUMÁT és mutasd meg barátaidnak. Gyönyörködj a többiek gyermekeiben is! A babamamatudakozo.hu ALBUMTÁRában válaszd ki a listából a keresett ALBUM kezdőbetűjét vagy keress a létrehozók szerint. Lehetőséged van csak fiú, csak lány és vegyes ALBUMOK között is böngészni.

nyereményjáték

A legaranyosabb albumok létrehozóit havonta értékes nyereményekkel jutalmazzuk! Gyere és hozz létre minél több ALBUMot a fantasztikus nyereményekért gyermekednek.

image
image
image

a hónap játéka rovat

Ez a kiskutyás labda egy teljesen újszerű játéklehetőség a baba számára, aki együtt hancúrozhat a kiskutyával, így fejlődik a mozgása, miközben a betűkről, ellentétpárokról, köszönésekről tanulhat és elsajátíthatja az első szavakat. A labda három, a baba különböző fejlettségi szintjének megfelelő funkcióban nyújt vidám tanulást és tennivalókat a kicsinek: játék hason fekve, üldögélve és kúszva-mászva. A legkisebbeknek az elöl található nagy tükör lehetőséget ad saját maguk felfedezésére, mialatt a hasukon fekve játszanak. Az ülni tudó baba a kedves kiskutya figurát püfölheti, amely ennek hatására gyerekdalokat játszik, miközben fejleszti a gyermek finommotoros készségeit. Amint a csöppség készen áll a jövés-menésre, nagy vidámságot fog okozni a padlón gurítható kiskutya, amely ilyenkor izgalmas hangokat, dallamokat és mondókákat játszik le, és arra ösztönzi a babát, hogy újra és újra utána másszon. Kisgyermeke imádni fogja a több mint 25 gyerekdalt, dallamot és mondókát, amelyet lejátszik! Magyar nyelvű termék.

A labda hány db, a baba különböző fejlettségi szintjének megfelelő funkcióban nyújt vidám tanulást és tennivalókat a kicsinek?

a helyes válasz:
Kérjük, értékeld a terméket:
Kérjük, értékeld szövegesen is!
 
1

Egy

 
2

Kettő

 
3

Három