babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Új albumot ezen az oldalon tudsz létrehozni. Add meg az ALBUM nevét és leírását. Az ALBUM nevére való kattintással helyezheted el benne a képeket. Kérjük, válaszd ki, az ALBUM típusát (fiú, lány, vegyes). Itt döntheted el, hogy publikus legyen, avagy sem, melyet természetesen később is módosíthatsz.

FIGYELEM! Publikussá kizárólag babákkal, gyermekekkel kapcsolatos ALBUMaitokat tegyétek. Természetesen lehetőség van más témájú képeket is feltölteni, ebben az esetben ne tedd nyilvánossá. Ellenkező esetben moderátoraink azonnal törölni fogják ALBUModat az összes benne szereplő képpel együtt.

MÓDOSÍTÁS

Itt láthatod az általad létrehozott ALBUMok listáját és a benne található képeidet. Ha új képet szeretnél felvinni, vagy egy ALBUModat módosítani, törölni, kattints az ALBUM nevére, vagy a képfeltöltésre.

Módosítás vagy törlés esetén kattints a képek alatt található megfelelő szövegre. Képeid sorrendjét szintén itt tudod változtatni.

Az ALBUMOKban megjelenő képek további felhasználásáért a babamamatudakozo.hu nem vállal felelősséget!

nyereményjáték

A legaranyosabb albumok létrehozóit havonta értékes nyereményekkel jutalmazzuk! Gyere és hozz létre minél több ALBUMot a fantasztikus nyereményekért gyermekednek.

image
image
image