STRATÉGIAI PARTNERÜNK A KULCS PATIKA! KLUB KÁRTYÁNK ELÉRHET? ORSZÁGOS HÁLÓZATÁBAN! Kattints!

Ajándékok a mindennapokhoz (X)

2018-03-01

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Limitált ideig minden nappali arcápolás kiegészítéseként ajándék egy Dr. Hauschka Szemkörnyékápoló krém próba méretű termék.

A Harmónia Duók összeállításánál a termékek harmonikus egymásra épülésének bemutatását helyezték előtérbe.

 

Ajándék Szemkörnyékápoló krém

 

Minden bőr, de különösen az érzékeny, fáradt bőr frissítésére alkalmas. Nedvességgel látja el a szemhéj finom bőrét, és biztosítja nedvességmegőrzését. Könnyen beszívódik, nem marad fénylő a szemkörnyék, kitűnő alapot biztosít a sminkeléshez.

 

Mindannyiunk bőre egyedülálló – más a kisugárzása, a bőr érzete és igényei. Ezért fejlesztették ki a Dr. Hauschka nappali arcápolást, amely gondoskodik az egyes bőrállapotok egyensúlyáról.

 

Nem tudod, melyik az számodra megfelelő nappali arcápolás?  Itt áttekintést találsz a Dr. Hauschka nappali ápolás típusairól és azok jellegzetességeiről.

 

A Dr. Hauschka mindegyik arcápolási krémjének megvan a maga vezér-növénye, amely megadja a krém összetéveszthetetlen karakterét:

 

Az aktív - száraz, nedvességhiányos bőrre

 

A fakó, sápadt bőrrel rendelkező embereknek jólesik az Arcápoló tej nyújtotta könnyű ápolás.

 

Férfiak számára is kiválóan alkalmas arcápoló készítmény! További részletek!

 

A közvetítő - érzékeny, vegyes bőrre

 

Ha közvetítőre van szükségünk, az egyensúlyt teremtő Citromfű nappali krémre mindig számíthatunk. Megnézem a részleteket!

 

A bonyodalmaktól mentes - normál bőrre

 

A Birs nappali krém védi és frissíti a bőrt, ösztönzi saját erőit, ami így megőrzi természetes frissességét, egyenletességét és finomságát. Részletek itt! Üde illata miatt férfiak is kedvelik!

 

A gyengéd - érzékeny bőrre

 

A Rózsa könnyű nappali krém engedi, hogy az arc bőre rózsásan ragyogjon.

 

A védelmező - bármely bőrállapotra

 

A Rózsa nappali krém erőt, finom védelmet ad a száraz bőrnek, lágyságot biztosít, segíti az érzékeny, kivörösödésre hajlamos bőr nedvességfolyamatai harmonizálásában. Megnézem!

 

Babák bőrén kialakult kis száraz vagy vörös foltok ápolására is kiváló!

 

A Dr. Hauschka készítmények 100%-ban natúr kozmetikumok, elnyerték a nemzetközi NATRUE minősítést. Bőrgyógyászatilag, érzékeny bőrre is tesztelt termékek. Nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, színezékeket, tartósító szereket, ásványi olajokat, parabéneket és PEG-eket.

Ajánló

Harmónia a szépséghez
Természetes, olcsó, és jó szórakozás is!
Mire lesz szükségünk a szülés után?