babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Apa se maradjon ki a jóból! (X)

2018-03-22

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Megszületik a picurkánk, aki napról napra okosabb, ügyesebb, anya minden pillanatban vele van, DE OTT VANNAK AZ APUKÁK, akik egész nap a munkahelyükön dolgoznak, vagy épp céges utazás miatt még távolabb vannak a családjuktól és sok édes pillanatból kimaradnak. 

Jó hír viszont, hogy létezik egy okoskamera, melynek segítségével bármikor bekukkanthatnak Ők is a babaszobába, hogy mit csinál a pici napközben, mi az új tudománya, emeli a fejét, hasra fordul, ül, vagy épp csintalankodik.

 

Mit tud a CleverDog okoskamera? Mi is az okos gondoskodás?

 

A CleverDog egy wifi kompatibilis okoskamera, amely valós idejű videót közvetít az otthonunkról, melyet okostelefonunkon nyomon követhetünk bárhol, egy applikáció segítségével. A kamerát bárhová elhelyezhetjük a lakásban, akár falra is rögzíthető. Bekapcsolás után csatlakozunk a wifi hálózathoz, a telefonunkra letöltjük az ingyenes applikációt és onnantól kezdve bármikor, bárhonnan nyomon követhető, hogy mi történik az otthonunkban.

 

A CleverDog éjjellátó funkcióval is rendelkezik, így éjszaka, vagy akár a gyerek nappali alvási időszakában, a besötétített szobában is tökéletes, kiváló minőségű videót közvetít. Mozgásérzékelőjének köszönhetően a mozgás pillanataiban értesítést küld a telefonodra és képeket is rögzít, mely visszamenőleg megtekinthető. 

 

Mikor és miért segítség ez a szülőknek?

 

Babamonitorként – a mindennapi életben, a kisgyerekes családoknál megannyi olyan szituáció van, amikor látni szeretnénk vajon mi történik a gyerek-, babaszobában épp. Szülők vagyunk, gondoskodunk, aggódunk.

 

Utazásnál – utazik a család, szállodába, nagyiékhoz, bárhová. A hatótávolság korlátlan, csak a telefonunk kell hozzá.

 

Mire használható még? 

 

Biztonsági kameraként, ha az otthonunk, értékeink megóvása a cél.

 

Kontroll kameraként, felügyelhetjük idősebb, vagy beteg családtagjainkat.

 

Ipari, céges kameraként, bárhonnan online felügyelni tudjuk a vállalkozásunk mindennapjait.

 

Háziállatok ellenőrzése, ha otthonunkban kis kedvenceink napközben egyedül vannak.

 

Mindez bárki számára elérhető áron! Bővebb információkért vagy a rendeléssel kapcsolatban a cleverdoghungary@gmail.com e-mail címen tudtok érdeklődni.

 

Látogass el weboldalukra és kövesd őket Facebook-on, ahol az aktuális akciókról értesülhetsz!

Ajánló

Hogyan fejlesszük a beszédképességet?
A gyermek egészsége érdekében!
Fogadd meg az alábbi tanácsokat!