babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
A természettől 9 hónapot kapunk a felkészülésre. Na de a lakás átalakítása és a vizsgálatok mellett kinek van ideje azzal foglalkozni, hogy mire lesz szüksége szülés után?
Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy az anyaság nem 8 órás állás. Annak a nőnek, aki  a gyereknevelésen túl még dolgozni is akar (vagy kénytelen), kifejezetten nehéz dolga akad.

A terhesség alatt a kismamák kivirulnak, a haj megerősödik, szebb fénye lesz - tartja az általános vélekedés, azonban ha eddig festettük a hajunkat, akkor amint teherbe esünk, ott a dilemma: vajon ártunk - e babának a sok káros vegyi anyaggal?

Sokan vagyunk, akik szeretik tudni, hogy az általunk használt kozmetikumokban, szépítőszerekben milyen összetevők vannak. Ennek a legegyszerűbb módja, ha mi magunk készítjük el ezeket házilag.

Sok kismama küzd bőrproblémákkal a terhesség alatt. Pattanások, kiszáradt bőr, terhességi csíkok (striák), és még sorolhatnánk.

Körülbelül 1430 percet töltesz egy napon azzal, hogy pelenkázol, etetsz, játszol, fürdetsz és ellátsz minden babával kapcsolatos feladatot. Szánj magadra is 10 percet! Nagyon jó érzés lesz utána. 

Mi teszi különlegessé a Dr. Hauschka smink termékeket?

 

A színek sokfélesége, egyedisége és harmóniája párosul egy különlegesen elegáns, új külső megjelenéssel. Természetesen ragyogó színek ásványi pigmentekből.

A ‘Csinianya’ egy anyavállalkozás, akik azt tűzték ki küldetésükként, hogy segítséget, könnyebbséget nyújtsanak a kismamáknak a várandósság alatt és után. 

Olyan rövid ez az időszak, minden a pocakban növekvő babánkról szól, így van ez rendjén. A Csinianya célja, hogy kellő figyelmet fordítson a Mamikra is, hiszen Övék a legcsodálatosabb szerep az életben.

És éppen ezért, az Ünnepek közeledtével, összeraktak egy ajándékcsomagot, amely kifejezetten kismamáknak szól. Ez lett a CsinianyaBOX. 

 

Külföldön már régóta ismerik, Magyarországon azonban még nagyon friss terméknek mondható a GLOV- varázskesztyűje.