STRATÉGIAI PARTNERÜNK A KULCS PATIKA! KLUB KÁRTYÁNK ELÉRHET? ORSZÁGOS HÁLÓZATÁBAN! Kattints!

Hordozz Liliputival kompromisszumok nélkül! (X)

2018-02-05

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Dübörög a hordozós élet, egyre jobb és szebb babahordozók kerülnek piacra. Az egyik legrégebbi hazai hordozó gyártónál, a Liliputinál se történik ez másképp: tavaly év végén ugyanis egyszerre 3 új hordozót is bemutatott a cég. Mindhárom új hordozó különleges, ún. gyémántsávoly szövésű biopamut anyagból készül, melynek sajátossága, hogy átlós irányba rugalmas, s ilyenformán ortopédiai szempontból ideális támasztást biztosít a babáknak. 

Liliputi gyakorlata, hogy neves hordozási tanácsadókat is bevon a fejlesztésbe, majd tesztelésbe. Cikkünkben őket kérdeztük a Liliputi újdonságairól, mert ha valakié, hát az ő véleményük igazán számít.

 

Hiánypótló lépés

 

Haragh Ági ClauWi hordozási tanácsadó szerint a Liliputi lépése hiánypótló. Kínálatukban eddig a rugalmas kendő és a csatos hordozó vitte a főszerepet, innentől azonban szinte teljesen lefedik a palettát. Legyen tehát szinte bármilyen igényed a babahordozásban, nem kell ezentúl kompromisszumot kötnöd.

 

Egyedülálló anyagválasztás

 

Hogy miért különleges az új hordozók gyémántsávoly szövésű biopamut anyaga? Azon túl, hogy kevésbé sérülékeny, és nagyon jó kötési tulajdonságai vannak, Haragh Ági elmondása szerint a belőle készült kendők nem hosszában és keresztirányban nyúlnak, hanem diagonálisan. Ez azért fontos, mert így támogatják a babák támasztását csigolyáról csigolyára.

Gerhát Petra speciális hordozási tanácsadó, a ClauWi hordozóiskola budapesti régiójának vezetője hozzáteszi: „Személyes kedvencem a gyémántsávoly, szívesen ajánlom a kezdő hordozós családoknak, illetve az újszülöttet hordozó szülőknek is, hiszen szövésük a legstabilabb, az ismétlődő apró minták, azaz a kötésterv pedig a lehető legpontosabban mozgatható sávonként.”

…és nagyon szép is!

 

Ahogyan Haklik Márti ClauWi hordozási tanácsadó tanonc fogalmaz: “Szemet nyugtató, harmonikus színekből válogathatunk. Az én fiam újholdkor született, éppen ezért én őt a Hold Anya ezüst színeibe burkolom.”

 

 

Az álomporral szőtt gyémántsávoly kollekció a több színben is elérhető szövöttkendőkből, karikás kendőkből és az új Liliputi mei-tai-ból áll, amit Lili-tai névre kereszteltek. A kollekció már kapható a Liliputi webshopjában, valamint a Lövőház utcai márkaboltban is.

 

Fotók: Liliputi

Ajánló

Mit tehetünk gyermekeinkért?
Sokszor a könnyebb utat választjuk.
Számíts néhány álmatlan éjszakára!