babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Rendhagyó baba-mama találkozóval lepte meg követőit a dm (X)

2018-09-20

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Kalandokkal teli napra hívta a legkisebbeket a dm drogéria. A dm Kincses Birodalom névre keresztelt rendezvényt akár egy mini-gyereknapnak is hívhatnák, annyi játékos program várta a gyerkőcöket és az anyukákat.

Üdv a fedélzeten! – köszöntötte a mindenre elszánt kis kalózokat Horváth Éva, a rendezvény háziasszonya. Ekkor még nem is sejtették a résztvevők, hogy mennyi programmal készült a dm az élményszigeten. Elsőként Kovácsovics Fruzsina előadásába kapcsolódhattak be a gyerkőcök, majd az anyukákkal közösen olyan mókás reggeliket készíthettek el, amelyek egytől egyig egészséges alapanyagból állnak: volt itt sütőtökből készült gofri és ízletes müzli golyócskák, mindezt a kisebbek Vrábel Krisztina gasztroblogger segítségével készíthették el. Az óriásbuborék show volt az egyik kedvenc, de a kalózos tematikájú bűvész előadás alatt is csillogtak a gyermekszemek, és hahotázástól volt hangos a Kopaszi-gát. 

 

Míg a csemetéket lefoglalta a változatos programkínálat, addig az anyukák szépültek a szépségsarokban: gyönyörű sminket és személyre szabott tanácsadás kaptak a szakemberektől, illetve, hogy teljes legyen a paletta, hajformázásra is lehetőségük volt. Az utóbbi nemcsak az anyukák, de a kislányok körében is népszerű volt, főleg a hajfonatok arattak nagy sikert. A kézműves sarokban pólóanyagból ékszerek készültek. Végül a felnőtteknek szóló programokat egy komolyabb téma zárta; dr. Almási Kitti pszichológus osztotta meg tapasztalatait, gyakorlati tanácsait az anya és női szerepek egyensúlyban tartásáról.

 

dm

 

Élményszerzés és edukáció. Ezek voltak az esemény megszervezésekor figyelembe vett szempontok. Célunk volt egy olyan rendezvény létrehozása, ahol a gyermekeket izgalmas programokkal foglaljuk le, mindemellett az anyukáknak is kijut a szórakozásból.” – tette hozzá a dm PR csoportvezetője, Sliva Gabriella.

 

A folytatás nem marad el 😊 A dm jövőre is tervez hasonló megmozdulásokat, amiről közösségi média oldalukon fognak majd hírt adni.

Ajánló

A titok, amiről tudnod kell.
Hogyan segítsünk átvészelni?