babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Babát szeretnétek? Tervezzetek előre!

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Ma a párok kb. 15 %-a érintett a meddőség, a nehezen létrejövő fogamzás problémájában.

Számos életmódbeli tényező, mint az életkor, a tápanyaghiányos étkezés, súlyproblémák, túlzásba vitt edzés, stressz, környezeti és foglalkozás ártalmak és még sorolhatnánk mi minden játszik szerepet a termékenység csökkenésében.

Az egészséges spermiumok termelődését fokozni lehet rendszeres testmozgással, a stressz csökkentésével, egészséges táplálkozással és speciálisan férfiaknak kifejlesztett vitaminok fogyasztásával, olyanokkal, mint a FERULANT is. A FERULANT kizárólag természetes összetevőkből áll, a megtermékenyítőképesség támogatását, a spermakép javulását szolgálja babavárás esetén. Eredményességét Czeizel Endre orvosgenetikus irányításával végzett kutatások igazolják. A FERULANT alkalmazása a klinikai vizsgálatok során 50 %-kal növelte a spermiumok számát és 37 %-kal a mozgékonyságukat. Elsősorban olyan férfiaknak ajánlott, akik tudatosan készülnek a gyermekvállalásra és már régóta próbálkoznak a gyermeknemzéssel, ám erre valamilyen (nem szervi eredetű problémára visszavezethető) oknál fogva nem került sor.

 

A gyermekvállalás, a terhesség hatalmas megterhelést jelent a női szervezetre, melyre vitaminokkal, ásványi anyagokkal, antioxidánsok fogyasztásával szükséges felkészíteni. A fogamzáshoz is már kedvező hatást fejthetnek ki ezek a tápanyagok, különösen nem szervi, hanem stressz vagy kimerültség okozta meddőségi tünetek esetén. A női szervezet egészségének védelmére, állapotának optimálására került kifejlesztésre az OVANT kapszula. Összetevői jótékonyan hatnak a női reproduktív szervek működésére, a hormonháztartás egyensúlyának megőrzésére, a progeszteron-szintre, támogatják a fogamzást. A fogamzás sikere 30%. Nem hormon-tartalmú készítmény.

 

Az OVANT étrend-kiegészítő fontos segítség lehet a női szervezet egészségének optimálására, elsősorban a terhességre való felkészülés időszakában.
Visszatérítjük a FERULANT árát!


Interjú Dr. Ősapay György professzorral a témában


Bővebb információ

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Bárki, aki elindít egy érzést benned, valójában csodát hoz az életedbe. Légy hálás érte, mert olyat mutat, amit eddig még nem éreztél - hisz minden megismételhetetlen. A mosoly, ahogyan rád néz, vagy épp megölel... kétszer nem történik meg ugyanaz.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!