babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

babamama CSOMAG - ÖNKORMÁNYZATOKNAK

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Önkormányzatokkal indítottunk el 2019. júliusától egy, a Kormány Családbarát támogatásait kiegészítő Családbarát Programot. Az eddigi tapasztalataink alapján nagyon pozitív fogadtatásra lelt több Önkormányzatnál, mi több a családok körében a legnépszerűbb!

A részletekért gördítsen lejjebb!

KÜLDETÉSÜNK


Küldetésünk alapja, hogy minden szülőnek joga van ahhoz, hogy gondoskodhasson csecsemőjéről, és hisszük, hogy minden újszülött gyermek megérdemli az élet biztonságos és támogatott kezdetét! A babamama CSOMAG, mint támogatás nem csak a hátrányos helyzetű családokat illeti meg, hanem minden újszülöttet és családját!

 

Mert a Programunk fő üzenete, hogy MINDEN GYERMEK EGYENLŐ!

 

ELŐZMÉNYEK

Elsőként a világon 85 évvel ezelőtt a finn kismamák kartondobozt kaptak ajándékba az államtól. Ez a doboz, egyfajta kezdőcsomag volt, mely a baba ellátásához szükséges dolgokat tartalmazott. Volt egy különleges funkciója is: kiságyként használhatták! Mindezeken felül a doboz ma már szimbólum is: egységesen az Anyává válás jelképe lett! Valamint az emberek közötti egyenlőség és a gyermekek fontosságának jelképe is, anyagi és társadalmi helyzettől függetlenül minden szülő Nő megkapja!

 

A finn minta alapján elkészült a magyar babamama CSOMAG!

 

babamama csomag

 

Az elsők között csatlakozott a Programunkhoz Tab, ahol Schmidt Jenő Polgármester úr, aki egyben a TÖOSZ Elnöke is, bizalmat szavazott a kezdeményezésünknek, és ajánlja a TÖOSZ-on keresztül a kistérségi településeknek. Már aktívan működik több településen országszerte.

 

Legutóbb csatlakozott: Csomád, Cserkeszőlő, Szabadegyháza, Bajót, Sülysáp.

 

MIÉRT válassza a babamama CSOMAG Családbarát Programot Települése?

 

  • Eszmei érték: fontos üzenete van, eszmét képvisel, erősíti a társadalmi felelősségvállalását az adott Önkormányzatnak. Minden gyermek egyenlő és jelképezi hogy fontosak a Településnek!
  • A csomag költséghatékony. Ha az Önkormányzat a doboz tartalmának beszerzését, és a vele járó koordinálási feladatokat személyesen látná el, lényegesen drágábban tudná megtenni.
  • Emberi erőforrást minimálisat igényel, mindent a babamamatudakozo szervez.

 

ÁLTALÁNOS

A kezdőcsomag, mint Önkormányzati támogatás nem csak a hátrányos anyagi helyzetű családokat illetné meg, egységesen az Édesanyává válás jelképévé válna! Alanyi jogon jár a doboz, amikor a kismama Édesanyává válik!

 

A babamama CSOMAG azon városokban elérhető ahol az Önkormányzat kiemelt figyelmet fordít a szülővé válás támogatására és csatlakozik a Programhoz!

 

Kérjük tekintsék meg rövid bemutatónkat a babamama CSOMAG tartalmáról:

 

 

A babamama CSOMAG TARTALMA: doboz a Település címerével logózva, matrac, babatakaró, üdvözlő kártya, újszülött pelenka, body, rugdalozó, baba hajkefe fésűvel, textilpelenkák, popsitörlő, fültisztító, nyálkendő, pelenkakiütés elleni popsikrém, szoptatós tea, D vitamin, mindenmentes baba testápoló, cumisüveg és cumi (ez utóbbi kettő termék védőnői kérésre szilikon mellbimbóvédőre cserélhető), melltartóbetét, szoptatási tanácsadó, 500.000 Ft értékű babamamatudakozo KISMAMA KUPONFÜZET. A csomagban szereplő márkák és termékek változhatnak, az ár érték arány megtartása mellett.

 

babamama CSOMAG PRÉMIUM: a babamama CSOMAG tartalmán felül vény nélkül kapható lázcsillapító, lázmérő, magnézium, fogzássegítő, hasfájás elleni készítmény, orrszívó.

 

Ezen felül minden csomaghoz ajándék ŐSSEJT LEVÉTEL VOUCHER jár 40.000 Ft - 100.000 Ft értékben! Melyet az Önkormányzat a védőnőn keresztül tud átadni a várandós kismamáknak ajándékba.

 

voucher

 

A kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel szeretnénk támogatni a nehéz helyzetbe került Önkormányzatokat az alábbi kedvezményes árakkal!

 

ÁRAK

 

babamama CSOMAG:                          40.000 Ft helyett 30.000 Ft.

babamama CSOMAG PRÉMIUM:       55.000 Ft helyett 45.000 Ft.

 

A feltüntetett árak bruttó összegek. Minden felmerülő költséget tartalmaznak (szállítás, csomagolás stb).

 

ELÉRHETŐSÉG

Vállalkozásunk Esztergomi székhelyű, 14 éve alakult és már közel 200.000 család aktív tagja van országosan a közösségünknek!

 

HUBER KATALIN ügyvezető

+36.30.456.9616

katalin.huber@babamamatudakozo.hu

 

KREMMER ÉVA ügyvezető helyettes

+36.30.456.9644

eva.kk@babamamatudakozo.hu

Ajánló

#mindengyermekegyenlő

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Semmi sem történik véletlenül, senki sem viselkedik véletlenül úgy, ahogy. Mindennek oka van, és bizony addig, amíg nem nyitod fel magad, és nézel mélyen a lelkedbe, azt fogod hinni, hogy veled van a baj. (...) De a saját korlátaid felfeszegetése mindig újabb kapukat nyit meg a szabadság felé.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!