babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A MAM 1976 óta fejleszt olyan babatermékeket, amelyek dizájn, funkció és biztonság tekintetében egyedülállóak. A kezdetektől fogva központi szerepet játszik számukra a fenntarthatóság és a felelősségvállalás. Ezért szenvedélyesen dolgoznak azon, hogy olyan termékeket fejlesszenek ki, amelyek támogatják a csecsemők egészségét és minimalizálják a környezeti hatásokat. 

Lehet, hogy azt gondolod, a baba születése előtt nem lesz gondod az alvással. Nos, ha szerencsés vagy, akkor ez így lehet, viszont általánosságban a kismamák küzdenek alvászavarokkal. 

Az ikerterhesség olyasmi, ami mellett senki nem megy el szó nélkül. Az édesanyák, illetve leendő szülők kétféleképpen élik meg ezt az állapotot. 

Ha megkérdeznénk tíz anyukát, hogyan élte meg életének ezt a bizonyos szakaszát, valószínűleg 10 különböző választ kapnánk. Ennek az oka nem más, minthogy minden várandósság egymástól teljesen eltérő.

Sok nő küzd székrekedéssel normál élethelyzetben is, azonban a terhes nők nagy százalékát érinti ez a probléma. 

Kiderült, hogy babát vársz, és a szeretkezések száma lecsökkent? Ha igen, ez a cikk Neked szól, ugyanis felsoroljuk, hogy miért nem érdemes kerülni az együttléteket várandósan. 

Hogyan készítsd fel magad a terhességre, illetve mit tegyél, hogy egészséges kismamának mondhasd magad?

A nők többsége azt szeretné, ha kizárólag a férje lenne jelen a szülőszobában. Ez érthető, rendben is van. A gond akkor alakul, ha a nagymamák, nagynénik is szeretnének jelen lenni. 

Nem tagadjuk, hogy a hányinger, hányás – akármi okozza is – mindenkinek rossz érzés. A várandós kismamáknak viszont különösen az, ugyanis ők nem csak testileg érzik rosszul magukat, hanem lelkileg is. Hogy miért?

Már csak néhány hét választ el attól, hogy a karodban tarthasd a kisbabádat? Ez az utolsó pár hét telis tele van izgalommal, türelmetlenséggel és aggállyal a szülés tekintetében.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Ne rohanj nagyon előre, élvezd a pillanatot, mert egyetlen mosoly elrepíthet a célodhoz, hiszen sohasem tudhatod, hogy kit érint meg, és kinek segít túllépni valamin.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!