babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Az étrend bővítése egy rendkívül nagy lépés a gyermek fejlődésében. Legtöbbször a 6. hónap körül kezdődik el. Nem csak az a fontos, hogy mit eszik a kisgyermekünk, hanem az is hogy miből eszik. 

Hermann Fischernek, a Fisher-Price egyik alapítójának volt egy álma. Olyan játékokat szeretett volna gyártani, amik minden részletükben a gyerekekre vannak szabva. Ennek szellemében hozta létre 1961-ben a világ első játéklaborját, a helyet, ahol a Fisher-Price fejlesztői valódi szakértőkkel, a gyerekekkel dolgozhattak és dolgozhatnak együtt, hogy közösen fejlesszék ki a világ legnépszerűbb baba- és ovis játékait.

A kanadai alapítású Angelcare® vállalat 1997-es alapítása óta a csecsemők védelmezője és a család minden tagja számára a kényelem biztosítója. Fő termékünk, az Angelcare® légzésfigyelő hang továbbításával és a baba légzésének folyamatos monitorozásával biztonságot nyújt minden 0-14 hónap közötti kisbabának és éjjel-nappal garantálja a biztos nyugalmat minden újdonsült szülő számára.

Van egy módszer, amely megmondja, hogy kisbabádnak mennyi alvásra van szüksége, milyen ételeket kell ennie, és hogy milyen játékokat tudsz vele majd játszani. Érdekel? Olvass tovább 😊

Napsütés, medencepart, koktélok, pihenés, kényelem… ez mind Téged vár Zalakaros legnagyobb családbarát wellness szállodájában. Ki ne szeretne végre kikapcsolódni, kimozdulni a hétköznapokból, elszabadulni a munkától, akár csak pár napra is? 

Azt hiszem, abban mindannyian egyetérthetünk, hogy az első hetek a babával nagyon megterhelőek. Nem csak az új élmények sokasága, hanem a házunkba érkező vendégek tömege is hozzásegít minket a fáradtsághoz.

Nem kell sztárséfnek lennünk ahhoz, hogy összeüssünk néhány finomságot a kisbabánk számára, íme néhány egyszerű tipp.

Amikor elérkezik az idő, hogy az anyatejen kívül más ételeket is beépíts a baba étrendjébe, körültekintőnek kell lenned. Nagyon fontos, hogy kiegyensúlyozott, vitaminokban gazdag étrendet állíts össze neki.

Kiben bízhatunk, amikor ránk máshol van szükség, vagy nekünk van szükségünk arra, hogy máshol legyünk? Kire bízhatom nyugodt szívvel a gyermekem, hogy a nélküle töltött időt ne lelkiismeret-furdalással és merő aggódással töltsem?

A kisbabád sír. Még nézni is rossz, mennyire el van keseredve. A szája nyitva, a szemei könnyben úsznak. Neked pedig megszakad a szíved. Mindent megpróbáltál már – szoptatás, séta, vidám dalocskák -, de semmire sem nyugszik meg. Eljött a cumi ideje. 

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Keep smiling! Tudod, hogy ez a set phrase nem egyszerűen annyit jelent, hogy mosolyogj? Hanem azt jelenti, hogy minden körülmények között legyél optimista.

- Szilvási Lajos -

A legjobb baba ajándék!