babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Szájhigiénia a kezdetektől (X)

2019-09-03

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Már a terhesség alatt elkezdődik a még meg sem született baba fogápolása. Hiszen a gyermek fogai már az anyaméhben fejlődnek. Ezért az alapos szájhigiénia, a rendszeres szájápolás és a helyes táplálkozás már a kezdetektől nagyon fontos – az anyának és a gyermeknek is.

A baba születését követően még nagyobb hangsúly kapnak ezek a területek. Ahhoz, hogy a szájápolás napi rutinná váljon, nagyon korán el kell kezdeni. A szülők és a babák a MAM szájápoló termékekkel könnyedén kialakíthatják a korai szájápoló rutint és a fogápolást élménnyé varázsolhatják.

 

Csecsemőkorban még nincs szükség fogkefére, de mindenképpen ügyelni kell a baba szájüregének és ínyének tisztítására. Amíg nem bújtak ki az első fogak, egy puha, nedves ruha, vagy a kifejezetten erre a célra kialakított MAM Oral Care szájápoló nyuszi különleges mikroszálas rostjaival óvatosan tisztítja a baba szájüregét és eltávolítja a baktériumokat. Tökéletes az első fogacskák tisztításához, vagy az érzékeny fogíny masszírozásához. A száj hátsó területei is könnyedén elérhetők vele.

 

A fogorvosokkal kifejlesztett MAM termékek lépésről lépésre szoktatják hozzá a babákat a rendszeres szájápoláshoz. A trendi színek és formák felkeltik a babák érdeklődését és vidám élménnyé teszik a fogmosást. A MAM Massaging Brush masszázs fogkefe különböző masszírozó felületei kellemes érzést nyújtanak a babának a fogzás idején és még az első fogacskák tisztításához is ideális. A MAM Training Brush tanuló fogkefe segít megtanulni a fogmosás alapjait, a helyes mozdulatokat. Legömbölyített sörtével ideális a baba fogának ápolására, és a hosszú nyél segít a közös fogmosás gyakorlásában.  A MAM First Brush a baba első igazi fogkeféje, amely segít rögzíteni az életre szóló fogápolási szokásokat, biztonságos megoldás a babák önálló fogmosási készségeinek fejlődéséhez.

 

Videó: ITT

  

TUDTAD? A MAM Brushy fogmosásról szóló ingyenes applikációja érdekesebbé és szórakoztatóbbá teszi a fogmosást a baba számára a vidám történet és a zenés játék segítségével. Keresd a Google Áruházban vagy  az Apple Store-ban!

 

Ha szeretnél többet megtudni a MAM szájápolást támogató eszközeiről és a szájápolás fontosságáról, akkor látogass el a www.mambaby.com/hu honlapra.

 

Szeretnél további szakértői tippeket, tanácsokat a baba életkorának megfelelően? Regisztrálj a honlapon a MAM Club programba és 20% kedvezményben részesülsz, mellyel olcsóbban juthatsz hozzá a termékekhez.

Ajánló

Keltsük életre az érzéseket!
Így viselkedj babanézőben!