babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Bőrápolás természet ihlette kozmetikumokkal Lengyelországból - Kismamáknak és babáknak (X)

2019-01-16

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A Ziaja cég családi vállalkozásként indult, két gyógyszerész Aleksandra és Zenon Ziaja alapították Gdanskban 1989-ben. A Ziaja házaspár növények és természet iránti szenvedélye visszatükröződik a cég elkötelezettségében, hogy kimagaslóan jó minőségű termékeket és széles áruválasztékot kínáljanak megfizethető áron minden korosztály számára.

Gyógyszerészeti tapasztalatait felhasználva Zenon Ziaja olyan terméket szeretett volna létrehozni, amely kombinálja egy gyógyszer gyógyító hatását és egy hatékonyan bőrbarát ápolótermék tulajdonságait.

 

A mára már nagy múlttal rendelkező lengyel Ziaja-márka fejlesztői folyamatos, innovatív termékfejlesztések bővítik a választékot, így például a speciálisan a kismamák igényeire kifejlesztett mamma mia, valamint mum termékek. Ezeket a termékeket nőgyógyász szakemberek bevonásával fejlesztik, így válhatott kismama fogyasztóink számára is bevált termékekké a terhességi csík elleni krém, a kismama intim mosakodó, valamint a szülés utáni feszesítő testvaj.

 

Vannak olyan termékek, melyekkel akár a babák is közvetlenül érintkezhetnek, ilyen például a szoptatási időszakra kínált mellbimbó védő krém, mely 100%-os lanolin tartalmával gondoskodik arról, hogy a babák számára is tökéletes biztonsággal használható legyen. A terméket 30 szoptató kismama bevonásával szervezett szakmai terméktesztelés során is elismerést kapott.

 

A Ziaja baba bőrápoló termékek a testápoláshoz, fürdetéshez, valamint a pelenkázáshoz is kínál gyermekbőrgyógyászok és védőnők bevonásával fejlesztett termékeket.

 

A hipoallergén baba fürdető olaj, krémes mosakodó, valamint tusfürdő testre és hajra termékek még a legérzékenyebb bőrű babák esetében is használhatóak, hiszen mentesek azoktól az anyagoktól is, melyek akár minimális irritációt okozhatnak.

 

A bőrápoláson kívül a helyes szájápolás elsajátítása is elengedhetetlen a kicsiknek, így már 6 hónapos kortól kínálunk fluoridmentes fogkrémeket az első fogacskák tisztításához.

 

A termékek megvásárolhatóak a Ziaja Neked üzletben (Campona), a Ziajashop webshopban https://www.ziajashop.hu/, valamint a drogérialáncokban és a nagyobb bioboltokban.

Ajánló

Légy kitartó, a hatás nem marad el!
Trükkös tippek mindennapokra Nektek.