babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Sába - intim bőrápolás a családnak, intim bőrápolás a babának (X)

2019-09-06

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Bizalom, meghittség, együtt megélt öröm. Ez az intimitás, ezt kínálja a Sába a család minden tagjának. A bensőséges pillanatok tisztaságát, gyengédségét és védelmét. Ideális környezetet teremt a kibontakozáshoz, akár az anyai ölelés, az apai kézfogás, az otthon melege.

A Sába az élet első pillanataitól őrködik felettünk, természetes pH-val megerősíti a bőr savköpenyét, szervezetünk első védelmi vonalát. Rábízhatjuk legdrágább kincsünk, a kisbabánk fürdetését, pihe hajszálainak védelmét, kisgyermekünk maszatos testének, hajának gyengéd tisztítását, kamaszunk megbízhatóan friss illatát, serdülőink nemiségének kibontakozó higiéniáját. Ahogy egymást is.     

 

A Sába pH-védelemmel beburkol bennünket, az első pillanatától kezdve.

 

Az ember burokból érkezik, burokban érzi biztonságban magát. A fejlődő bababőr sérülékenyebb és védtelenebb. A babaápolásban az enyhén savas pH támogatja leginkább a finom bababőr védőköpenyét, biológiai, bakteriológiai védelmét és egyensúlyának kialakulását.

 

A Sába intim babaápoló termékcsalád támogatja a bőr természetes élettani állapotának egyensúlyát, bőrápoló olajokkal gyengéd környezetet nyújt a baba számára. Vitaminokkal, zsírpótló anyagokkal táplálja, védi a bőrt, támogatja gyorsabb regenerálódását.

A túlzásba vitt fürdőzések, tisztítószerek, eldobható pelenkák, műszálas ruhák a bababőr természetes savas kémhatását lúgos irányba tolhatják. A bababőr érzékenyen reagál erre, kiszárad, védekező ereje csökken akár a fertőzésekkel szemben is, ilyenkor lyukak keletkeznek a savköpenyen. Ezeken a lúgossá vált területeken kórokozó baktériumok elszaporodnak, könnyebben jönnek létre gyulladásos folyamatok.

 

A Sába magához öleli a babákat is, így minden fürdőzés élmény, tisztaság és védelem.

 

A Sába illeszkedik a család méretéhez. Sába intim babafürdető és sampon a baba bőrének és fejbőrének természetes savköpenyét védi. A Sába gyermekfürdető természetes hidratált tisztaságot nyújt a kisgyermekek bőrének. Mindkét termék elérhető mini, normál és nagycsaládos kiszerelésben is.

 

Sába

Hazai fejlesztés, világelső termékinnováció a bőr természetes védőköpenyének védelmére.

 

Ismerd meg termékeinket a Baba Mama Expón, 2019. november 22-24-én.

Szeretettel várnak a Budapest Sportarénában!

 

 

Ajánló

Hogyan segítsünk átvészelni?
Mi legyen benne?