babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Bemutatjuk a Dr. Hauschka új limitált kollekcióját, a Szavannát (X)

2019-09-04

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

100%-ban természetes termék! Teljes biztonsággal használhatják kismamák, szoptató anyukák, kisgyermekkel foglalkozók. Trend vezető, prémium minőségű kozmetikum, aminek új smink kollekcióját mutatjuk most be neked.

A Szavanna Limitált Kollekció színpalettája meleg, természetes hangsúlyokkal ajándékoz meg az őszi és téli időszakban. Csillámló sötétzöld, mély barna és finom rózsaszín sugároznak erőt és nyugalmat – kecses és természetesen elegáns megjelenést kölcsönözve. A Szavanna Kollekciót a tágas tér látványa és a földdel való mély kapcsolódás ihlette.

A Szemhéjpúder duó 01 füstös barna és lágyan fénylő bézs árnyalata mélységet adva teszik kifejezővé a tekintetet. A Dúsító szempillaspirál 05 erőteljesen hangsúlyoz intenzív mohazöld árnyalatával. A Szemceruza 08 – olajzöld tökéletesen illeszkedik a szempillaspirálhoz kiemelve a szemek kifejező szépségét. Az Arcszínpúder duó 04 rosé-barack árnyalatával formázza az arc kontúrjait, ragyogó bőrt eredményezve. Végül, de nem utolsó sorban, a Rúzs 20 lágy nude árnyalata teljessé teszi a természetes, vidám sminket. A Limitált kiadású Szavanna csak rövid ideig elérhető a Dr. Hauschka Sminktermékek kiegészítéseként.

 

Személyes tanácsadásra és a termékek kipróbálására lehetőséged van márkaboltunkban. Jelentkezés itt.

 

Készítsd el Te is a szavanna ihlette sminket:

  • Kezdd a bőrszínedhez illeszkedő Dr. Hauschka Alapozóval. Ha szükséges, vigyél fel Korrektort a szemek alá és dolgozd el a széleken. Tégy Kompakt púdert a smink fixálása valamint a bőr mattítása érdekében.
  • A Szemhéjpúder duó 01 bézs árnyalatát vidd fel az egész szemhéj területére.
  • A szempillák tövébe tégy a füstös barna színből és satírozd a mélyítő vonalba.
  • Használd az olajzöld árnyalatú Szemceruzát a szemek külső sarkában, a vízvonalban és az alsó szempillák tövében, majd lágyan satírozd el.
  • Gazdagon fesd szempilláidat a Dúsító szempillaspirál 05-tel. Formázd és hangsúlyozd szemöldököd kedved szerint a Szemöldök és szemhéjpúder palettával és fixáld a Szemöldök és szempillaspirállal.
  • Az Arcszínpúder duó 04 két árnyalatát használva, hangsúlyozd arcod természetes kontúrjait. A highlightert felviheti a halántékra, homlokra és az orra is.
  • Tegye teljessé sminkjét a Rúzs 20 krémes nude árnyalatával.

 

Ajánló

A terhességről őszintén.
Trükkös tippek mindennapokra Nektek.
Végezd naponta akár!