babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Új családtagot mutatunk be! (X)

2019-01-15

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

100%-ban természetes – sőt minősített bio termék! Teljes biztonsággal használhatják kismamák, szoptató anyukák, kisgyermekkel foglalkozó anyukák. Nem allergizál, a bőrt védi, táplálja és nagyon kellemes illatú.

Mindez a Dr. Hauschka már több mint 50 éve. Trend vezető, prémium minőségű kozmetikum, aminek új családtagját mutatjuk most be neked.

 

Sminklemosó – kétfázisú, finoman és alaposan tisztít, a vízálló sminket is eltávolítja.

 

Használat előtt rázd fel a sminklemosót, hogy a két fázis összekapcsolódhasson – egy kis varázslat, amit gyermekednek megmutathatsz.  Legközelebb már ő is varázsolhat, segíthet összerázni a két fázist, amiből egy lesz, de óvatosan, az üveg ne csússzon ki a kicsi kezéből, a te kezed ölelje át az övét.

 

Nedvesíts át a lemosóval egy vattapamacsot, és óvatosan tisztítsd a szemed környékét belülről kifelé haladva, hagyd hatni egy rövid ideig. A könnyű, gyorsan felszívódó olajok kellemesen tiszta és rugalmas bőrérzetet alakítanak ki. Nyugodtan kipróbálhatja a kicsi is a kézfején (mielőtt te használod) hiszen 100%-ban bio termék.

 

Mitől ilyen finom és illatos? A receptúrában lévő értékes rózsavíz, a tápláló szemvidítófű és az édeskömény kivonata harmonizálja és megnyugtatja a bőrt. A prémium minőségű napraforgó- és szezámolajok ápolják a szempillákat és a szemöldököt, valamint segítenek megőrizni a bőr természetes hidrolipid rétegét. 

 

Hivatalos tesztek alapján, a sminklemosó kiváló tolerálhatóságát szemészeti és dermatológiai vizsgálatokkal igazolták.

 

Dr. Hauschka arctisztítási rituálé

 

A mindennapok reggeli és esti ritmusa, saját külső és belső szépségünk megtartásáért. Az előzőleg Sminklemosóval áttörölt bőrre ajánlott Tisztító tejet alkalmazni, mely minden bőrállapothoz kiváló a szennyeződések eltávolítására.

 

Amennyiben nem került aznap smink a bőrre, érdemes Mélytisztítót használni, mely tisztítja és felfrissíti az arcbőrt. Hatására a bőr pórusai finomabbá válnak. Érzékeny bőrre azonban csak a Tisztító tej használata javasolt.

 

A tisztítás fázisát követő lépés az erősítés amit Arctonikkal végezhetsz, serkenti a bőr saját energiáit. Gondoskodik a bőr rózsás színéről és vitalitást árasztó kisugárzásáról.

Élvezd a természet illatát és erejét a mindennapok arcápolásában.

Ajánló

Természetes, olcsó, és jó szórakozás is!