babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Babaproject: apa leszek (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Sok szó esik napjainkban a férfiak termékenységét érintő kérdésekről, fontos foglalkozni vele. Létezik megoldás a férfi megtermékenyítő képesség támogatására, a stressz (pszichológiai, kémiai) megelőzésével, életmódbeli szokások ésszerűsítésével és vitaminkészítményekkel.

Mind a férfi, mind a női meddőség lehet funkcionális, amely orvosi beavatkozást igényel, valamint nem-funkcionális a meddőség, amikor egészségügyi szakemberek tanácsai, javaslatai sikeresen vezetnek a fogamzás eléréséhez.

 

A stressz: az egyik leggyakoribb gátló faktor. A hónapokig, évekig tartó sikertelen próbálkozással járó feszültség nagyobb gondokat okozhat, mint hinnénk, a férfiak esetében a spermium minőségére és mennyiségére gyakorol negatív hatást. Mindenképp érdemes életmódbeli változtatásokkal, stresszoldó technikával próbálkozni.

 

Herevisszér-tágulat: jellemzően a bal herét érinti, kellemetlen fájdalommal járhat. Növeli a herékben a nyomást és a hőmérsékletet. Mindezek következtében károsodhat a spermiumképződés, amely csökkentheti a termékenyítőképességet. A FERULANT egyes komponensei sikeresen feloldhatják ezt a problémát a visszértágulat csökkentésével.

 

A spermiumok DNS-einek töredezettsége (DFI): kevésbé köztudott, hogy a spermiumok DNS

állományának egy speciális elváltozása is okozhat az első trimeszterben (terhesség első harmada) vetéléseket. Ugyanis, ha olyan spermium termékenyíti meg a petesejtet, amely DNS állományának magas fokú a töredezettsége (fragmentált DNS), akkor kétszer, háromszor nagyobb a valószínűsége annak, hogy az első három hónapban elhal a magzat. A töredezettséget a káros oxidatív gyökök okozzák, ezek ellen hat a FERULANT antioxidáns képessége, ezáltal segíti a fogamzás természetes létrejöttét és az asszisztált reprodukciót, a terhesség zavartalan lefolyását és az utód egészségét.

 

Milyen típusú készítmények segíthetnek?

 

A FERULANT gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, férfiak számára nyújt segítséget. Ez az amerikai eredetű, szabadalmaztatott készítmény kizárólag természetes anyagokból készül és semmilyen hormont nem tartalmaz.  A FERULANT biztosítja a spermiumok egészségéhez szükséges vitaminokat, nyomelemeket. A Stanford University (USA) klinikai vizsgálatai szerint a készítmény 3 hónap alatt átlagosan 55 %-kal növelheti a spermiumok számát és 37 %-kal a mozgékonyságukat. Javasolt szedése 3 hónap. Hatására jó egészségnek örvendő babák születnek – egy hivatalos szakmai cikk megállapítása szerint.

 

Forrás: Pharmaforte

Ajánló

Mindennapokról őszintén.
Hogy fogadd el a változásokat?
Hamarosan elérkezik az idő?

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Abban a pillanatban, hogy úgy érzed, nem megy tovább, vegyél egy nagy levegőt, és tudd, hogy erős vagy. Higgy abban, hogy elég szép a szíved, az életed, hogy elég vagy. Ha nem éreznéd, tegyél érte: tudd, hogy mi az elég, és érd el.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!