babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

9 hónap

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

INFORMÁCIÓS NAP KISMAMÁK RÉSZÉRE

 

Szeretettel várunk!

 

A hasznos előadások mellett kiállítóinknál szakmai tanácsadás folyik, valamint kedvezményesen beszerezheted a baba születéséhez szükséges termékeket. Gyere el és készülj velünk a csoda érkezésére!

 

Már a várandósság alatt kaphat a kismama tanácsot védőnőtől, orvostól, barátnőtől, sógornőtől, hogy kinek milyen mellszívó vált be, mit érdemes megvenni, mire kell figyelni… olykor túl sok is az információ és csak megnehezíti a választást. A Pelenka.hu cikkében most áttekintjük, hogy mit kell tudni a mellszívókról és mire érdemes figyelni a választáskor.

Általában a normál testhőmérsékletet, azaz 37oC-ot meghaladó hőmérséklet esetén állapítunk meg hőemelkedést vagy lázat, ami gyakran annak az első jele, hogy a gyermek valamilyen fertőzéssel küzd.

A testhőmérséklet emelkedése a szervezet egyik legfontosabb védekező reakciója a veszélyesnek, illetve idegennek felismert anyagokkal (pl. baktériumokkal, vírusokkal stb.) szemben. A magasabb testhőmérséklet által ugyanis fokozódik a szervezet védelmét biztosító immunrendszer működése.

A terhesség, majd a szoptatás ideje alatt megnövekszik a női szervezet magnézi­umigénye, és a kellő óvatosság nélkül könnyen magnéziumhiány alakulhat ki. Ezért ilyenkor a kismama és a baba egészsége érdekében ajánlott a minőségi magnéziumpótlás, ami segíthet leküzdeni a hiánytüneteket, mint például a lábikragörcsöket, illetve hozzájárul a megfelelő magzati és csecsemőkori fejlődéshez.(1)

A kanadai alapítású Angelcare® vállalat 1997-es alapítása óta a csecsemők védelmezője és a család minden tagja számára a kényelem biztosítója.

 

Az évek során termékpalettánkat további csecsemőkort megkönnyítő termékekkel egészítettük ki, mint például a kényelmes és biztonságos mosakodást segítő fürdetőink, valamint a koszos pelenkák higiénikus elzárását és szagtalanítását lehetővé tevő pelenkatárolóink. Termékeinket minden 0-14 hónapos kor közötti babának, és minden olyan családnak ajánljuk, akiknek a gyermekük biztonsága mellett a saját nyugalmuk és biztonságuk is fontos! 

1. Higgy magadban


Gyakran mondják, hogy a “tej az édesanya fejében termelődik”. A hited és a motivációd a legfontosabb tényezők a sikeres szoptatáshoz. A többi akadályt általában legyőzik az anyukák, amikor meg vannak győződve a szoptatásról és készen állnak szembenézni a nehézségekkel is.

A MAM 1976 óta fejleszt olyan babatermékeket, amelyek dizájn, funkció és biztonság tekintetében egyedülállóak. A kezdetektől fogva központi szerepet játszik számukra a fenntarthatóság és a felelősségvállalás. Ezért szenvedélyesen dolgoznak azon, hogy olyan termékeket fejlesszenek ki, amelyek támogatják a csecsemők egészségét és minimalizálják a környezeti hatásokat. 

Lehet, hogy azt gondolod, a baba születése előtt nem lesz gondod az alvással. Nos, ha szerencsés vagy, akkor ez így lehet, viszont általánosságban a kismamák küzdenek alvászavarokkal. 

Az ikerterhesség olyasmi, ami mellett senki nem megy el szó nélkül. Az édesanyák, illetve leendő szülők kétféleképpen élik meg ezt az állapotot. 

Ha megkérdeznénk tíz anyukát, hogyan élte meg életének ezt a bizonyos szakaszát, valószínűleg 10 különböző választ kapnánk. Ennek az oka nem más, minthogy minden várandósság egymástól teljesen eltérő.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Ne rohanj nagyon előre, élvezd a pillanatot, mert egyetlen mosoly elrepíthet a célodhoz, hiszen sohasem tudhatod, hogy kit érint meg, és kinek segít túllépni valamin.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!