babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Óvd a babád és a magad egészségét a Magne B6-tal! (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A terhesség, majd a szoptatás ideje alatt megnövekszik a női szervezet magnézi­umigénye, és a kellő óvatosság nélkül könnyen magnéziumhiány alakulhat ki. Ezért ilyenkor a kismama és a baba egészsége érdekében ajánlott a minőségi magnéziumpótlás, ami segíthet leküzdeni a hiánytüneteket, mint például a lábikragörcsöket, illetve hozzájárul a megfelelő magzati és csecsemőkori fejlődéshez.(1)

 

Miért fontos a magnéziumpótlás mindkettőtöknek?

 

Magzatod a teste minden egyes “építőanyagát” az édesanyjától, Tőled veszi fel. Születése után, a szoptatás ideje alatt is így jut táplálékhoz.

 

Terhességük alatt a kismamák fokozottan odafigyelnek magukra: igyekeznek a legjobbat adni a magzatnak minden téren. Mégis felmérések szerint a várandós nők akár 72%-nak alacsony lehet a magnéziumszintje.(2)  A szoptatás alatt pedig minden egyes liter anyatejjel 20-40 mg magnéziumot veszít az anya szervezete.(3)

 

A magnézium alapvető fontosságú ásványi anyag: szükséges a csontfejlődéshez, az izmok és az idegrendszer megfelelő működéséhez – mindkettőtök számára! Hiánya növelheti a terhességi alatti cukorbetegséget, a koraszülés vagy a méhen belüli növekedés visszamaradásának kockázatát is.(1)

 

A kulcs a rendszeresség

 

A magnéziumpótlással kapcsolatban a legfontosabb tudnivaló a Te számodra is a rendszeresség! Gondoskodjunk a rendszeres magnézium-bevitelről, ugyanis a magnézium létfontosságú ásványi anyag, amelyet a szervezet nem tud gyorsan mobilizálni a raktáraiból.(4) A hiányállapotot akkor tudod a leginkább megelőzni, ha a magnéziumpótlást beépíted a napi rutiondba.

 

Gondoskodj mindkettőtökről a Magne B6 bevont tablettával!

 

Válassz olyan terméket, amely kiválóan felszívódó, szerves magnéziumot tartalmaz! A Magne B6 bevont tablettában magas arányban hasznosuló, 470 mg magnézium-laktát-dihidrát található. Mellette pedig B6-vitamin, ami elősegíti a magnézium felszívódását.

 

Ha minőségi magnéziumpótlásról gondoskodnál mindkettőtök számára, a Magne B6 bevont tabletta rendszeres használata Neked is javasolt.

 

További információkért látogass el a Magne B6 weboldalára.

Ajánló

Strandolás a napozáson túl
Ints búcsút a dohányzásnak!
Milyen feladatok várnak rám?

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Ne rohanj nagyon előre, élvezd a pillanatot, mert egyetlen mosoly elrepíthet a célodhoz, hiszen sohasem tudhatod, hogy kit érint meg, és kinek segít túllépni valamin.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!