babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

MAM Original Pure: az első klímasemleges MAM cumi (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A MAM 1976 óta fejleszt olyan babatermékeket, amelyek dizájn, funkció és biztonság tekintetében egyedülállóak. A kezdetektől fogva központi szerepet játszik számukra a fenntarthatóság és a felelősségvállalás. Ezért szenvedélyesen dolgoznak azon, hogy olyan termékeket fejlesszenek ki, amelyek támogatják a csecsemők egészségét és minimalizálják a környezeti hatásokat. 

 

MAM Original Pure az első klímasemleges MAM cumi, újabb mérföldkő a hosszú távú fenntarthatósági törekvéseikben. 

  • Klímasemleges: Lecsökkentették a termék CO2-kibocsátását, és a fennmaradó elkerülhetetlen CO2-kibocsátást klímavédelmi projektek támogatásával ellensúlyozzák.
  • Biológiailag megújuló alapanyagokból: A cumipajzs és -gomb, valamint a praktikus sterilizálódoboz biológiailag megújuló anyagból* készül.
  • Igazodik az állkapocshoz: Lapos, szimmetrikus szívókaformájának köszönhetően tökéletesen helyezkedik el a baba szájában.
  • Bőrbarát: A nagy méretű levegőnyílásoknak és belső mélyedéseknek köszönhetően kíméli a bőrt.
  • Csomagolóanyagaik: nagyrészt újrahasznosíthatók, a karton és a papír FSC tanúsítvánnyal rendelkezik.

Mit jelent a klímasemlegesség?

 

1. Kiszámítják:

denkstatt GmbH fenntarthatósági tanácsadó ügynökséggel közösen felmérték a MAM cumik CO2-kibocsátását, és kiszámították a termék szénlábnyomát.

 

2. Csökkentik:

A kezdetektől fogva fontos számukra, hogy CO2-lábnyomukat a lehető legalacsonyabb szinten tartsák, ezért a teljes értéklánc mentén megtakarítási intézkedéseket vezetnek be. A gyártóüzemeikben számos energiahatékonysági intézkedéssel és napenergiával történő villamosenergia-termeléssel CO2-t takarítanak meg.

 

3. Kiegyenlítik:

A teljes fennmaradó CO2-kibocsátást tanúsított éghajlatvédelmi projektek támogatásával kompenzálják a Climate Partnerrel együttműködve. Ennek keretében különösen szívesen támogatnak olyan projekteket, amelyek világszerte elősegítik a csecsemők és családok egészségét és jóllétét.

 

Mit jelent a biológiailag megújuló anyag?

 

A biztonság és a minőség mindig prioritást élvez a MAM-nál. Többéves kutatás és számos teszt után megtalálták a cumikhoz a fosszilis alapú műanyag ideális, fenntarthatóbb alternatíváját.

 

Az új MAM Original Pure cumi ugyanazokat a nagyszerű előnyöket kínálja, mint a MAM Original cumi. A cumipajzs, a gomb és a sterilizálódoboz azonban biológiailag megújuló anyagból, pontosabban műanyagból (polipropilénből) készül, * amely az ISCC PLUS tanúsított tömegmérleg-eljárás révén 100%-ban megújuló nyersanyagokra (nevezetesen a növényi olaj gyártásból származó maradékanyagokra, valamint már felhasznált növényi olajokra) vezethető vissza.

 

 További MAM termékekért látogass el weboldalukra!

Ajánló

Hogyan küzdj meg az alváshiánnyal?
Így vigyázz a babád egészségére!
Milyen praktikákat vethetünk be, hogy megtudjuk?

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Ne rohanj nagyon előre, élvezd a pillanatot, mert egyetlen mosoly elrepíthet a célodhoz, hiszen sohasem tudhatod, hogy kit érint meg, és kinek segít túllépni valamin.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!