babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

baba

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Az étrend bővítése egy rendkívül nagy lépés a gyermek fejlődésében. Legtöbbször a 6. hónap körül kezdődik el. Nem csak az a fontos, hogy mit eszik a kisgyermekünk, hanem az is hogy miből eszik. 

Hermann Fischernek, a Fisher-Price egyik alapítójának volt egy álma. Olyan játékokat szeretett volna gyártani, amik minden részletükben a gyerekekre vannak szabva. Ennek szellemében hozta létre 1961-ben a világ első játéklaborját, a helyet, ahol a Fisher-Price fejlesztői valódi szakértőkkel, a gyerekekkel dolgozhattak és dolgozhatnak együtt, hogy közösen fejlesszék ki a világ legnépszerűbb baba- és ovis játékait.

A kanadai alapítású Angelcare® vállalat 1997-es alapítása óta a csecsemők védelmezője és a család minden tagja számára a kényelem biztosítója. Fő termékünk, az Angelcare® légzésfigyelő hang továbbításával és a baba légzésének folyamatos monitorozásával biztonságot nyújt minden 0-14 hónap közötti kisbabának és éjjel-nappal garantálja a biztos nyugalmat minden újdonsült szülő számára.

Van egy módszer, amely megmondja, hogy kisbabádnak mennyi alvásra van szüksége, milyen ételeket kell ennie, és hogy milyen játékokat tudsz vele majd játszani. Érdekel? Olvass tovább 😊

Mi, szülők, türelmetlenül várjuk, mikor kerül már le a pelenka a kicsiről, mikor szoktathatjuk végre sikeresen bilire, wc-re. Abban a legtöbb szakember egyetért, hogy nem szabad, nem érdemes ezt a változást siettetni ...

Először is, a kisbabád akkor és ott fog aludni, ahol éppen neki tetszik. Amikor éhes és álmos, egyáltalán nem számít neki semmilyen körülmény. Nagy valószínűséggel nem fogod tudni programozni az alvásidejét – kivéve ha nagyon szerencsés vagy -, de arra figyelj, hogy néhány óránként felkeljen enni.

Az édesapák szeretete és kötődése a babához egész más, mint az édesanyáké. Az ő esetükben kimarad az endorfintermelődés szülés után, csak az aggodalom gyötri őket feleségükért; nem szoptatnak.

Amikor az első gyermekét várja a kismama, sok dologról még fogalma sincs. Sőt általában azt sem tudja, hogy gondolnia kellene rá, hiszen ezek az apróságok tapasztalat útján ragadnak ránk.

Napsütés, medencepart, koktélok, pihenés, kényelem… ez mind Téged vár Zalakaros legnagyobb családbarát wellness szállodájában. Ki ne szeretne végre kikapcsolódni, kimozdulni a hétköznapokból, elszabadulni a munkától, akár csak pár napra is? 

Azt hiszem, abban mindannyian egyetérthetünk, hogy az első hetek a babával nagyon megterhelőek. Nem csak az új élmények sokasága, hanem a házunkba érkező vendégek tömege is hozzásegít minket a fáradtsághoz.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Keep smiling! Tudod, hogy ez a set phrase nem egyszerűen annyit jelent, hogy mosolyogj? Hanem azt jelenti, hogy minden körülmények között legyél optimista.

- Szilvási Lajos -

A legjobb baba ajándék!