babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Hordozással biztonságban, mozgásban (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A tavasz megérkezésétől elindul a kirándulós időszak. Száraz, de kevésbé meleg időben szívesen mozdulunk ki a babával is. Hordozással a többórányi séta és az egyenetlen terep sem akadály. A kisbaba testközelben, hordozva nyugodt és kiegyensúlyozott tud maradni. Amikor elfárad könnyen el tud aludni, sőt hordozás közben a szoptatás is diszkréten megoldható.

A mozgás a kisgyermek számára létkérdés. Ébren szinte folyton mozog vagy mozgatja valamelyik végtagját.  A hadonászó, koordinálatlannak tűnő mozgások mind a teljes, összehangolt mozgásra edzik őt. Már magzat korában fontos, hogy érezze mit jelent mozogni, milyen az édesanyja pocakjában mozgatva átélni a mozdulatokat.

Kismamaként is mozogjunk rendszeresen! Egyrészt a saját egészségünk, pozitív hangulatunk megőrzése érdekében, másrészt a gyermekünk egészsége érdekében. A gyermeknek születése után is lényeges, hogy átélhesse a mozgás örömét, hogy részt vehessen az aktív tevékenységekben. Mozduljunk ki vele bátran, ha tehetjük! Annak érdekében, hogy a szülő számára is kényelmes legyen a hordozás ezekben a helyzetekben, olyan hordozóeszközt érdemes választani, ami megfelel a szülő és a gyermek igényeinek egyaránt.

 

Szülőként nagyon fontos, hogy gyermekünk számára megteremtsük a szabad, természetes mozgás lehetőségét, mely az egész családnak örömet és egészséget ad. A gyermekek ösztönösen érzik ezt, így szinte folyton mozognak.

A hordozás gyönyörűen ötvözi a mozgás és a testközelség jótékony hatásait. Öröm az egész család számára gyermekünk hordozása.

 

Nincs más dolgod ahhoz, hogy Te is átélhesd ezt az élményt, mint megtalálni a megfelelő hordozóeszközt és élvezni a használatát! Tájékozódj hiteles forrásból és kérdezz szakértőt, ha kérdéseid vannak! Nézd meg Nandu videóját a hordozásról! 

 

Nandu csapata online tanfolyamokkal, konzultációkkal és élő, online bemutatókkal és akciós vásárlási lehetőségekkel támogatják a magyar családokat. Céljuk, hogy a kialakult helyzet ellenére is megfelelő és hasznos információkat adhassák a leghatékonyabb csatornákon.

Figyeljétek a Facebook oldalukat, hogy kapcsolódhassanak!

 

Legközelebbi programuk:

2021. ÁPRILIS 23-a péntek: BABA-MAMA Vásár a Nanduval20% AKCIÓ!

 

Programjaink:

https://akcio.babahordozas.hu

 

Megvásárolhatod kiszemelt hordozódat a https://manokboltja.hu gyártói webáruházunkból, akár akciósan a babamamatudakozo Kismama Kuponfüzetben található kuponoddal.

 

https://nandu-wrap.com

 

Ajánló

Kaland ... játék ... félelmek?
Alakítsd ki a napirendjét!
Számíts néhány álmatlan éjszakára!

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

A sikeres emberek egy helytelen irányba tett lépést értékes tapasztalatként élnek meg, míg a sikertelenek a rossz irányt kudarcként fogják fel.

- Andrew Matthews -

A legjobb baba ajándék!