babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Manubaba - a tudatos szülők játéktára (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Bármennyire is tudatos vásárlónak tartjuk magunkat, ha gyermekeinkről van szó, nem minden esetben hozunk racionális döntéseket - szeretnénk mindent megadni a csemetéknek és ez így is van jól. Ha olykor el is veszítjük a kontrollt a játéktengerben, a Manubaba óvodapedagógusokból, tapasztalt anyukákból és nagymamákból álló csapata kitartóan fogja kezünk és páratlan vásárlóközpontú attitűdjével segít felelős, környezetbarát, fenntartható döntést hozni webshopjában és 12. kerületi boltjában egyaránt.
Teszi mindezt kompromisszumok nélkül, a top márkákkal.

 

Az anyukák kedvence - Little Dutch

 

Ismerjük be, szépérzékünket akkor sem tudjuk - vagy csak nehezen - félretenni, ha játékokról van szó. A Little Dutch termékeivel nem lőhetünk mellé abban az esetben sem, ha nem saját részre vásárolunk, hanem ajándékot keresünk, hiszen a gyerekek mellett a szülők is imádják. Kedves figurák, megnyugtató színek és elsőosztályú anyagok használata jellemzi. Szerepjátékok támogatását a legkisebbeknek babákkal, nagyobbacskáknak különféle felnőttes szakmák eszközeivel, például orvosi táskával végzi.

 

Francia klasszikus - Moulin Roty

 

Ki ne emlékezne a nagymama diavetítőjére, amit ugyan minden film után kicsit hűlni kellett hagyni, de a családot összehozta egy-egy esős délután a lesötétített szobában. A francia prémium márka ilyen és ehhez hasonló élményeket nyújt időtlen játékaival. Kedvencünk az újragondolt diavetítőjük: a falra vetített meséknek csak a képzelet szabhat határt, a történeteket ugyanis mi magunk, akár a gyerkőcök bevonásával alkothatjuk meg. Az apróságok a márka összetéveszthetetlen stílusú foglalkoztató füzetein keresztül is kiszínezhetnek történeteket, vagy éppen nagyítójával felfedezhetik a világot. Elvégre is mi lehet izgalmasabb a természetnél?

 

Játszva tanulás – Djeco

 

Élénk színek, egyedi illusztrációk és az elnyűhetetlen játékok azok, ami miatt imádjuk ezt a francia márkát. No meg persze azért, mert gyermekeinket játékos módon fejleszti és tanítja. Marie Montessori elveit követve segíti a kicsiket a világ és saját képességeik megismerésére, életkori fejlettségüknek megfelelően. A gyerekek így megtapasztalhatják az alkotás örömét a marokkréták vagy mosható filctoll segítségével és kiélhetik kreativitásukat a pillegyurmáikkal.

Ajánló

Érvek és ellenérvek.
Nézd, az első fogak!
Fogadd meg az alábbi tanácsokat!

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Kezdem megérteni, hogy az egész élet csak egy játszma, amelyet olyan ügyesen és jól kell megjátszanom, hogy örömöm teljék benne. Ha vesztek, vállat vonok és nevetek, ha pedig nyerek, ugyancsak nevetek. Bárhogy is van, azon leszek, hogy tréfásan fogjam fel a dolgokat.

- Jean Webster -

A legjobb baba ajándék!