babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Megérkezett a cumik új generációja, a prémium MAM Supreme cumi (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A széles körű fogyasztói kutatómunka és a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettség ihlette, hogy a babatermékek specialistája, a MAM új prémium cumicsaládot kínál a babáknak. A MAM Supreme névre keresztelt új cumi számos olyan funkcióval bír, amelyek célja a babák egészséges fejlődésének támogatása.

Mint minden MAM terméket, az új cumit is orvosszakértőkkel szoros együttműködésben fejlesztették ki. Tekintettel a cumi használatának a fogak fejlődésére gyakorolt hatására, a MAM különösen a fogszabályozó orvosok és a gyermekfogorvosok tanácsára támaszkodott.

 

A hagyományos cumik szívókájának vastagsága olyan fogászati problémákat okozhat, mint a fogak helytelen növekedése, sőt a szájpadlás alakjának deformálódása.

 

Az új MAM Supreme cumi szívókája extra vékony és nagyon rugalmas, amely természetesebb zárt szájtartást tesz lehetővé és több teret enged a fogaknak a növekedéshez. A tesztek azt mutatták, hogy a MAM Supreme szívókája 60%-kal vékonyabb és négyszer rugalmasabb, mint a hagyományos cumiké. Ez a kialakítás csökkenti a fogdeformációk kockázatát és hozzájárul az egészséges fog- és állkapocs-fejlődéshez.[1]

A SkinSoft™ szilikon szívóka felülete nagyon hasonlít az anya bőrére, amely ismerős érzést nyújt és így a babák 94%-a elfogadja.[2]

 

Az új cumi másik azonnal látható jellemzője a pajzson található extra nagy szellőzőlyukak. Ezek teszik a cumit különösen bőrbaráttá, mivel használat közben több levegő éri a baba érzékeny bőrét. A másik előnye, hogy látszik a baba tündéri mosolya cumizás közben is.

 

Nézd meg ebben a videóban: https://www.youtube.com/watch?v=DOiuP8nUe40

 

A Supreme cumik többféle méretben és mintával, nappali és éjszakai változatban is kaphatóak. A Supreme Night cumik különlegessége, hogy a gombjában lévő kristályoknak köszönhetően a sötétben világít, éjszaka is könnyű megtalálni.

 

A Supreme cumi előnye még, hogy különleges dobozban kapható, amely nem csak tárolásra, hanem sterilizálásra is használható. Ez az önsterilizáló funkció biztosítja a MAM cumik gyors, energiatakarékos és higiénikus fertőtlenítését.

 

Ebben a videóban láthatod: https://www.youtube.com/watch?v=YxhEc79dDnU

 
 

1 Klinikai tanulmány: Németország, 2016, 86 résztvevő

2 Piackutatás 2010–2018, 1,383 babával tesztelve

 

Ajánló

Életen át tartó kötődés.
Amikről még nem hallottál.
Érvek és ellenérvek.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Pozitívnak lenni nem azt jelenti, hogy mindenbe belenyugszunk. Sokkal inkább, hogy a jó megoldás reményében felkutatjuk az erőforrásainkat, és azt tesszük, ami helyes és megfelelő.

- Kurt Tepperwein -

A legjobb baba ajándék!