babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Miért a Liliputi hordozós mama kabát (x)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

"Várandós voltam a második babámmal. Jöttek a hidegek, nőtt a körméret, fújt a szél, esett az eső, én meg októbertől minden reggel azon bosszankodtam, hogy a férjem melyik pulcsiját tekerjem magamra.

Nagyon sok pénzem állt felesleges, bosszantó ruhadarabokban, hisz a kismamaruhákat amúgy is aranyban mérik. Egyre inkább romokban hevert az önbecsülésem. Aztán osztottunk, szoroztunk, majd egy nappal később (félelmetesen gyorsak, esélyed sincs meggondolni magad) megérkezett ez a szürke CSODA. A Liliputi hordozós mama kabát…"

 

"Másnap meg is járattuk. Táskát se kellett vinnem, a mély zsebeibe belefértek a nélkülözhetetlen elemek. Mivel nincs autóm, így nekem elengedhetetlen egy funkcionális ruhadarab, ami alá nem kell beöltözni, ami nem ázik át, hisz legalább napi kétszer meg kellett tennem az ovi-otthon távot.

 

Nem mellesleg szeretünk túrázni is.

Aki pedig autóval jár, mennyivel egyszerűbb, hogy nem kell levenni az overállt az autóban, majd ha kiszálltok felvenni.

Mivel a hordozós mama kabát alján a gumi behúzható, kiengedhető, illetve a hátsó cipzárt is kényelmesen el lehet érni, nem akadályoz a szélesebb, nagyobb lépések megtételében sem. Azóta megszületett a kisfiam, akit tíz napos korában kezdtem hordozni.  

A szélsőséges időjárásnak köszönhetően áprilisig volt alkalmam használni a babával a kabátot és annak kiegészítőit

Mivel ő refluxos volt, a napja nagy részét a kendőben töltötte.

 

Hatalmas segítség volt, hogy bármikor mozdulnom kellett, ki kellett mennem, vagy épp készülődtünk a nagyfiamért, csak rákaptam a kabátot és már indultunk is.

Nem kellett letekerni a babát, és beleszuszakolni egy olyan overálba, amiben elvész a pici teste. Nekem sem volt szükségem alatta semmire. A telet pólóban nyomtam végig benne, ha extrém hideg volt, vagy sokáig kint szándékoztam tartózkodni, egy vékony hosszú ujjút vettem alá. A hóesésben is szuperül bevált ez a szett, mivel vízlepergető, szélálló, légáteresztő SoftShell anyag, belül puha MicroPolar bélés. 

 

Hamarosan újra itt a hideg, reggelente igencsak megcsipked bennünket az ősz. Most fogom először bevetni háton hordozva a kabátomat, nagyon várom! Mivel 4 az 1-ben  kabát (várandós, elöl-hátul hordozós és női kabátként is hordható).

 

És ha már a gyerekek kinőnek alóla (akár 9 szezon!) még mindig ott marad neked csinos és meleg kabátként, mert az időtálló anyaga nagyjából elnyűhetetlen. Mondjuk, nekem biztos hiányoznak majd belőle a kalimpáló lábak."

 

Prekker Dóra

 

Ajánló

Mi legyen benne?
Hogyan fejlesszük a beszédképességet?
Segít felelős, környezetbarát, fenntartható döntést hozni

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Kezdem megérteni, hogy az egész élet csak egy játszma, amelyet olyan ügyesen és jól kell megjátszanom, hogy örömöm teljék benne. Ha vesztek, vállat vonok és nevetek, ha pedig nyerek, ugyancsak nevetek. Bárhogy is van, azon leszek, hogy tréfásan fogjam fel a dolgokat.

- Jean Webster -

A legjobb baba ajándék!