babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

A LOVI nyugtató cumi miért biztonságosabb, mint a többi cumi? (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A piacon ma már rengeteg különböző nyugtató cumi közül válogathatunk. Fontos, hogy kisgyermekünknek olyan nyugtató cumit válasszunk, amely biztonságos a szájüreg fejlődése szempontjából és nem okoz cumizavart.

 

Miért a LOVI nyugtató cumi?

 

A LOVI nyugtató cumik titka a dinamikusságuk. Mit is jelent ez?

Kétféle szilikonból készültek – az alapjuk keményebb, míg a végződésük vékonyabb, amely a szívás hatására szét és összenyúlik, ugyanúgy, mint az anyuka mellbimbója, ezáltal biztosítják a természetes szívóritmust.

A cumik beszéd és nyelv terapeuták által lettek kifejlesztve annak érdekében, hogy ne sértsék meg a szájüreg helyes fejlődését.

 

Egyedi dizájn

 

A LOVI nyugtató cumik különböző kollekciókban elérhetőek és mindegyiknek különleges a tervezésük, a legutóbbi trendeknek megfelelő mintáik pedig rendkívül közkedveltek.

 

Formázott pajzs

 

A formázott pajzs lehetővé teszi a gyermek számára a szabad orron keresztüli lélegzést. Biztonságos anyagból készült, amely nem tartalmaz biszfenol A-t.

 

Nyílások a pajzson

 

Lehetővé teszi a levegő szabad áramlását és meggátolja a gyermek érzékeny bőrének irritálását.

Ajánló

Egy kis segítség, ha úton van a testvér.
Hogyan segítsünk átvészelni?

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Kezdem megérteni, hogy az egész élet csak egy játszma, amelyet olyan ügyesen és jól kell megjátszanom, hogy örömöm teljék benne. Ha vesztek, vállat vonok és nevetek, ha pedig nyerek, ugyancsak nevetek. Bárhogy is van, azon leszek, hogy tréfásan fogjam fel a dolgokat.

- Jean Webster -

A legjobb baba ajándék!