babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Mit ad a családnak a hordozás? (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Bárki, aki hordozott már tudja, hogy olyan élményt okozhat, ami soha fel nem érhető más élménnyel. A hordozás sokoldalú tapasztalás és kapcsolódási lehetőség a gyermekkel. Jelentheti egyszerre az érintést, testközelséget, ringatást, altatást, mozgás-mozgatást, tanulást, figyelés-figyelmet, fejlődést is egyben. Nézd meg a videót!

A gyermek számára a biztonságot jelenti a testközelség, a hordozás. A biztonságot és a lehetőséget megérteni és megtanulni a szeretett szülők életét, szokásait, kommunikációit, arckifejezéseiket, a kapcsolatot és a kapcsolódást velük és másokkal.

Óvó, ölelő, ringató helyzetben nyugodtan fejlődhet, aludhat, pihenhet, tanulhat, érzékelhet a gyermek.

 

A szülők számára a testközelség, a hordozás a praktikum mellett, a bizonyosságot jelentheti. A bizonyosságot arról, hogy ő, aki a gyermeket tartja vagy hordozza ő a megfelelő édesanyja vagy édesapja a gyermeknek, hiszen őt választotta a gyermek. Hordozás közben megérezhetjük, hogyan gondoskodjunk a gyermekünkről, mire van szüksége valójában, hogyan tudunk összehangolódni vele.

 

Az érzelmi, értelmi, kötődési és fizikális fejlődéshez nyújtott segítségen kívül a hordozás sok hasznos és egyszerű vagy sokszor egyszerűbb megoldások is ad a hétköznapi problémákhoz. Segít elaltatni, megnyugtatni, biztonságban lenni a gyermeknek, a szülőknek meg közlekedni, bevásárolni, kirándulni, háztartást vezetni, közösségben lenni, testvérekkel együtt lenni otthon és bárhol.

 

Nincs más dolgod ahhoz, hogy Te is átélhesd ezt az élményt, mint megtalálni a megfelelő hordozóeszközt és élvezni a használatát! Tájékozódj hiteles forrásból és kérdezz szakértőt, ha kérdéseid vannak! Hallgass nyugodtan a megérzéseidre, ha már megvannak a válaszok!

 

A Nandu csapata online tanfolyamokkal, konzultációkkal és élő, online bemutatókkal és akciós vásárlási lehetőségekkel támogatja a magyar családokat. Céljuk, hogy a kialakult helyzet ellenére is megfelelő és hasznos információkat adhassanak a leghatékonyabb csatornákon.

Figyeljétek az oldalukat, hogy kapcsolódhassanak!

 

Legközelebbi programjuk:

2021. OKTÓBER 15. Péntek: BABA-MAMA Vásár a Nanduval – 25% AKCIÓ!

 

Programjaink:

https://akcio.babahordozas.hu

 

Megvásárolhatod kiszemelt hordozódat a https://manokboltja.hu gyártói webáruházukból, akár akciósan a babamamatudakozo Kismama Kuponfüzetben található kuponoddal.

 

https://nandu-wrap.com

https://www.facebook.com/babahordozas.hu

Ajánló

Kaland ... játék ... félelmek?
Keltsük életre az érzéseket!

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Abban a pillanatban, hogy úgy érzed, nem megy tovább, vegyél egy nagy levegőt, és tudd, hogy erős vagy. Higgy abban, hogy elég szép a szíved, az életed, hogy elég vagy. Ha nem éreznéd, tegyél érte: tudd, hogy mi az elég, és érd el.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!