babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Tudtad, hogy már kisbabád születésekor eldöntetett, hogy milyen személyiség lesz? (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Van egy módszer, amely megmondja, hogy kisbabádnak mennyi alvásra van szüksége, milyen ételeket kell ennie, és hogy milyen játékokat tudsz vele majd játszani. Érdekel? Olvass tovább 😊

Már kisbabánk érkezése előtt ábrándozunk arról, hogy milyen is lesz ő, miket játszunk vele, milyen módon élvezzük együtt a közösen eltöltött időt. Ha kislányunk lesz, azt tervezzük, hogy majd együtt sütjük a finomabbnál finomabb süteményeket, együtt babázunk, ha kisfiunk, akkor pedig már előre megvesszük az összes kisautót a boltban, hogy óriási autópályát építve versenyezhessünk vele.

 

Ezek az elképzelések mind rendben vannak, viszont közel sincsenek köszönőviszonyban a valósággal… hiszen kisbabánk amint megszületik, abban a percben el is dőlt számára, hogy milyen személyiség lesz valójában, mik lesznek az erősségei, mik azok a szupertulajdonságai, melyeket, ha te is ismersz, akkor biztos lehetsz benne, hogy az élete minden területén tudod őt támogatni.

 

A módszer, amivel meg lehet határozni erősségeinket, szuperképességeinket, a kronobiológia.

 

A kronobiológiai pszichogenetika egy 1970-es években született tudomány. Egy fantasztikus önismereti módszer, melynek segítségével jobban megérthetjük önmagunk és a környezetünkben élők működését, így kisbabánkét és párunkét is. Emellett segít meghatározni, hogy mit tehetünk azért, hogy harmóniában élhessünk kisbabánk érkezése után immáron többtagúvá vált családunkban.

 

A kronobiológia választ ad arra arra, hogyan tudjuk alapvető tulajdonságainkat a legjobban kihasználni.

 

A születés dátumából (év, hónap, nap) kiszámíthatóak mindenki fizikai, érzelmi és szellemi tulajdonságai. Ezek velünk született személyiségjegyek, melyek meghatározzák a milyenségünket. Ebből adódik, hogy nem véletlen, hogy valaki csendesebb vagy harsányabb, valaki ki tudja mutatni az érzelmeit, vagy elfojtja. Ezek a tulajdonságok változhatnak a neveltetés, kulturális, szociális környezet, tanulás és tapasztalás hatására 15-50% mértékben.

 

A születési dátuma kisbabád is meghatározza, megmondja az alábbi dolgokat róla, és ha ezeket tudod, akkor sokkal harmonikusabbak lesznek a közösen együtt töltött napok:

 

  • hány óra alvásra van szüksége
  • hogyan tudod elaltatni
  • mennyire lesz mozgékony
  • milyen játékok fogják lekötni
  • nyugodt, higgadt baba lesz vagy pedig minden érdekli és folyamatosan keresi majd az ingereket, és mindent ki akar majd próbálni
  • a hozzátáplálást követően milyen ételeket adj neki, ha már nagyobb, akkor milyen étkezésre figyelj az esetében
  • ha hasfájós, az miért lehet
  • mennyire fogja majd az érzelmeit kimutatni, mennyire lesz empatikus, és mennyire lesz együttműködő
  • mennyire lehet lekötni a figyelmét és mennyire lesz impulzív
  • hogyan fog tanulni, milyen módszerekkel tudod megtanítani mindenre, ami neked fontos

 

Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen is vagy valójában, milyen a családod, akkor írj Vajda Zsuzsinak!

 

Minden Édesanyának 10% kedvezmény jár a kronobiológiai elemzés végösszegéből, sőt, AJÁNDÉKBA kapod kisbabád és a te szeretetnyelved, mert mindennél fontosabb, hogy tudd.

 

Az alábbi linken tudsz többet olvasni a kronobiológiáról, és ott tudsz elemzést kérni magadról és kisbabádról: https://tobbemberesgyerek.hu/kronobiologia/ 

 

Ajánló

A gyermek egészsége érdekében!
Legyünk felkészültek!
Bébiszitter, nagymama, szomszéd néni?

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Pozitívnak lenni nem azt jelenti, hogy mindenbe belenyugszunk. Sokkal inkább, hogy a jó megoldás reményében felkutatjuk az erőforrásainkat, és azt tesszük, ami helyes és megfelelő.

- Kurt Tepperwein -

A legjobb baba ajándék!