babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Villámgyors öltöztetés télen is (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A te babád sem szeret öltözködni?

 

Tudtad, hogy létezik olyan téli baba overall, amit 5 másodperc alatt fel lehet adni a babádra szuszakolás nélkül, vagy épp le lehet venni róla. Így nem kell az egész családnak, leizzadni indulás előtt és megérkezéskor is békésen aludhat tovább a kicsi attól függetlenül, hogy levetkőztetted?

 

A Téli Superwarm Babamelegítő Kiscsillagban a bemelegedett autóban akár alvás közben a kis kezeket és lábakat könnyedén kibújtathatod, miközben az autósülésben a baba be van csatolva.

 

Tudtad, hogy a készítése során álomporral is megszórják?

 

És a babák még jót is alszanak benne?

 

A Monello baby&more TÉLI Superwarm Babamelegítő Kiscsillagot a praktikus gondoskodás szülte anyukáktól anyukáknak. Pihepuha belső anyagának köszönhetően a pici babák fészekben érezhetik magukat, ráadásul egyenletes melegben tartja őket, így az anyaméh állapotát keltheti életre bennük. Talán épp ezért számolt be arról a legtöbb anyuka, hogy a babák nagyon jól alszanak benne.  A külső vízlepergetős, szélálló réteg nagyon jól benn tartja a meleget, mint egy kis meleg kuckó.

 

Csak beleteszed a babádat és már indulhattok is!

 

A csillag alakú, egyszerűen kezelhető kialakítás pedig nem csak azért jó, mert babád szupercuki kiscsillaggá válik, hanem azért, mert bárhol jártok is, pikk-pakk fel- vagy épp levehető darab. Csak beleteszed a picit, és már indulhattok is!

 

Nyitott lábvéggel is kapható?

 

Totyogós mamik, ne aggódjatok! A Monello baby&more Téli Babamelegítő Kiscsillag 80-as mérettől kapható nyitott lábvéggel is, Téli Totyogó Monello néven, amelyet passzéval szűkítünk. Ez a modell zippzárral és dupla első réteggel záródik. Állítható a kapucnija, hogy kényelmes legyen mindenféle sapkával.

 

A Monello baby&more Téli Babamelegítő Kiscsillagot ajánljuk nagyon piciknek és akár 1-2 éves korú nagy gyerkőcöknek egyaránt, hiszen 5 különböző méretben áll rendelkezésre.

 

Környezettudatos választás

 

A Babamelegítő Kiscsillagokat kézzel és sok szeretettel, magyar anyukák készítik, Magyarországon, így környezettudatos választás, hiszen a szállítással nem növeljük az ökológiai lábnyomot. Plusz, ha ezt választod egy magyar designer márkát támogatsz és két magyar anyuka álmát építed.

 

https://monello.hu/

Instagram: @monello_moms

TikTok: @monellobabyandmore

Ajánló

Milyen C-vitaminos készítményt érdemes választani?
Nézd, az első fogak!
Legyünk felkészültek!

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Kezdem megérteni, hogy az egész élet csak egy játszma, amelyet olyan ügyesen és jól kell megjátszanom, hogy örömöm teljék benne. Ha vesztek, vállat vonok és nevetek, ha pedig nyerek, ugyancsak nevetek. Bárhogy is van, azon leszek, hogy tréfásan fogjam fel a dolgokat.

- Jean Webster -

A legjobb baba ajándék!