babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

WaterWipes Törlőkendők 100%-ban biológiailag lebomló kivitelben (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

WaterWipes Törlőkendők azonos tisztaságban, azonos minőségben, de most már 100%-ban biológiailag lebomló kivitelben.

Bemutatjuk a világ legtisztább baba törlőkendőjét és az egyetlen terméket, mely tökéletes választás az újszülöttek és az érzékeny bőrrel rendelkezők számára. Az új WaterWipes BIO Törlőkendők 100% -ban Viszkózból készült anyag, Biológiailag lebomló, egyéb káros anyagot nem tartalmazó, teljesen műanyag mentes, zöld energia felhasználásával készültek, hogy immáron ne csak a bőrünket, de a bolygónkat is védjék.

 

Próbáld ki most 10 % kedvezménnyel a cikk végén található kuponnal!

 

Mitől olyan tiszta és hatékony a WaterWipes?

 

Az egyedülálló víztisztítási technológia, a WaterWipes által használt víz teszi egyedivé. Lehetővé teszi az alapos és hatékony tisztítást minimális összetevők felhasználásával. A víz egy hétfokozatú tisztítási folyamaton megy keresztül, speciális szűrők által, amelyek eltávolítják a szennyeződéseket, lágyítják és tisztítják a vizet. Ez a technológia teszi a WaterWipes-t a világ legtisztább törlőkendőjévé, amely tökéletes választás a legérzékenyebb bőr, például az újszülöttek és a koraszülöttek bőre számára is!

 

Tökéletes a Babának, Kíméletes a Földünknek

 

A WaterWipes mindig a baba bőrét helyezte előtérbe. Most, ÚJ 100% -ban biológiailag lebomló törlőkendőkkel a szülőknek már nem kell választaniuk, azt teszi, ami a legjobb a baba bőrének, és kíméletes bolygónknak. A teljesen természetes alapanyag selymesen puha, erős és rendkívül nedvszívó, gondoskodik a gyengéd, hatékony tisztításról, és nem szakad szét a kezében. Így teljesen nyugodtan tisztíthatod és ápolhatod gyermeked bőrét.

 

A WaterWipes Biológiailag lebomló törlőkendők különböző kiszerelésekben továbbra is két típusban érhetők el Magyarországon. A WaterWipes Babatörlőkendők és a WaterWipes Szappanbogyó törlőkendők.

 

Hol érhető el a WaterWipes törlőkendő család?

 

Természetesen a WaterWipes Webáruházban. Ezen kívül a TESCO Hipermarketekben, Auchan, Rossmann üzletekben, a Mini-Manó Babacentrumban, Babaszafari és Kangaboo gyerek üzletekben. Online pedig a legnagyobb partnerek: Pelenka.hu, Careclub, Zöldbaba áruház.

 

Amennyiben szeretnéd kipróbálni a WaterWipes Biológiailag lebomló törlőkendőket, most kedvezménnyel megteheted az alábbi áruházakban:

https://shop.waterwipes.hu/

https://okke.hu/

 

A vásárlásod végén add meg a BMHIRLEVEL-202108 Kupont és máris 10% kedvezménnyel vásárolhatsz.

 

 

Ajánló

Érvek és ellenérvek.
A titok, amiről tudnod kell.
Türelmetlenül várjuk, de ne siettessük!

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Kevesebbet agyalni, megérteni, elfogadni, nem elégedetlenkedni, kivárni, megérezni, rálelni, megszerezni, megszeretni, megbecsülni, ha kell, elengedni, újra várni, visszavárni, megölelni, szeretni, sírni utána, sírni vele, élni. (...) Ennyi az Élet. Talán csak ennyi. De ez épp elég.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!