
Így készíts ízletes, különleges zöldségeket!
Unod már a sok zöldséget, de tudod, hogy a babád fejlődéséhez szükség van rá? A nyers zöldségek helyett válassz sült zöldségeket.

Nem csak paradicsomot, paprikát, uborkát tudsz enni, hanem sokkal különlegesebb ízeket is a tányérodra tehetsz, például padlizsánt, cukkinit, hagymát, sütőtököt, brokkolit, stb.
Lássuk, hogy a legjobb elkészíteni a kiválasztott zöldségeket.
Magas hőfok
Minél magasabb hőfokon készíted el a sült zöldségeket, annál ropogósabbak lesznek. Ha vékony karikákra vágod a padlizsánt, burgonyát, cukkinit és hagymát, akkor úgy fogod érezni, mintha chipset ropogtatnál, csak egészséges formában!
Zsiradék helyett sütőpapír
A sütőpapírtól ugyanúgy nem ragad le az étel, mintha zsiradékot használnál. Ráadásul, ha sütőpapírt teszel a zöldségek alá olaj, vagy zsír helyett, abban is biztos lehetsz, hogy nem csak ízletes, de kalóriaszegény, tápláló vacsorát fogsz feltálalni.
Formai követelmények
Vágd a zöldségeket olyan formájúra, amilyenre csak szeretnéd. Csak a fantáziád szabhat határt. Karika, kocka, hosszúkás forma, virágalak, stb. Az egyetlen elengedhetetlen feltétel az, hogy minden zöldséget ugyanolyan méretűre vágj, hogy egy időben készüljenek el.
Fűszerek
Ha összevágtad a kiválasztott és megkívánt zöldségféléket, akkor dobd be őket egy tálba, önts rá olíva olajat, és fűszerezd kedvedre sóval, borssal, zöldfűszerekkel. Keverd össze a zöldeket, hogy mindenhol jól átjárja a fűszer, majd öntsd át a tepsibe és süsd meg.
Jó étvágyat kívánunk!
Ajánló
GYORSKERESŐ
mom ON board
babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő
babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő
Napi
Kezdem megérteni, hogy az egész élet csak egy játszma, amelyet olyan ügyesen és jól kell megjátszanom, hogy örömöm teljék benne. Ha vesztek, vállat vonok és nevetek, ha pedig nyerek, ugyancsak nevetek. Bárhogy is van, azon leszek, hogy tréfásan fogjam fel a dolgokat.