babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Egy lány - hat rúzs - végtelen lehetőség (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

"Debórának hívnak, nagy kedvelője vagyok a Dr. Hauschka rúzsoknak. A képen látható rúzs színt magam kevertem ki a tökéletes összhatás miatt (Rúzs 05 + 21).
Szeretném bemutatni, hogyan lehet használni a most megjelent hat új színt, alkalmakhoz igazítva.
Remélem, találsz olyat, ami a Te stílusodhoz jól illik.
Tarts velem!

 

 

Dr. Hauschka Rúzs 21 - a jó ízű kávé
A kedvenc rózsaszín nadrágomhoz remekül illik ez a szín - a rúzs pedig a kávé aromáját nem rontja el, mert természetes anyagokból készült. A poháron maradt rúzs lemosásával a vízbe és azon keresztül a földbe nem kerül káros anyag.

 

Dr. Hauschka Rúzs 22 - a jó illatú csók
Ez a rúzs szín volt Elisabeth Sigmund, a Dr. Hauschka alapítójának kedvence, finom rózsaszín árnyalatával sok mindenhez tud illeszkedni. A Dr. Hauschka rúzsoknak csodás az illata - ezt a barátom is megerősítette. Azt se bánja, ha rákenődik egy kis rúzs, hiszen tudja, hogy ebben nincs semmilyen kemikália, nincs benne olyan anyag, ami rossz hatással lenne rá...sőt!

 

Dr. Hauschka Rúzs 23 - a jó sebesség
Egy ütős szín, amit kiemel a fekete és a fehér. A városban általában közösségi közlekedést választok, ha autózni kell, mi az elektromos autót preferáljuk. De a legjobb, amikor az úti célt gyalog lehet elérni. Minden esetben a jó sebességet kell megtalálni, túl gyors ne legyél, mert nem lesz ideje senkinek rácsodálkozni a színes ajkaidra...

 

Dr. Hauschka Rúzs 24 - a jó kilátású tanulás
Az otthoni tanulásnál, amikor számítógépen látjuk egymást a többiekkel, szeretek egy semleges színű rúzst használni, ami enyhén kiemeli a szájformát és jól harmonizál a ruhával.

 

Dr. Hauschka Rúzs 25 - a jó csillogás
Ragyogó napsütésben kedvem van csillogó színeket hordani. Ez a rúzs egy igazi meglepetés, a színe nagyon alkalmazkodó és mégis kiemeli a mosolyod csillogásával.

 

Dr. Hauschka Rúzs 26 - a jó stílus
Az elmúlt hónapban szabadtéri koncertekre jártam, az egyik kedvenc helyszínem a Vajdahunyad vára volt. Az élő zene és az alkalomhoz illő megjelenés lehetősége sokáig hiányzott. Remélem ősszel is lesz lehetőségem még ezt a rúzst hasonló alkalommal hordani."

Ajánló

Gyermekáldás luxuskörnyezetben.
Mindennek megvan a maga ideje.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Kevesebbet agyalni, megérteni, elfogadni, nem elégedetlenkedni, kivárni, megérezni, rálelni, megszerezni, megszeretni, megbecsülni, ha kell, elengedni, újra várni, visszavárni, megölelni, szeretni, sírni utána, sírni vele, élni. (...) Ennyi az Élet. Talán csak ennyi. De ez épp elég.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!