babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Angelcare® a babák biztonságának őrzője (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A kanadai alapítású Angelcare® vállalat 1997-es alapítása óta a csecsemők védelmezője és a család minden tagja számára a kényelem biztosítója.

 

Az évek során termékpalettánkat további csecsemőkort megkönnyítő termékekkel egészítettük ki, mint például a kényelmes és biztonságos mosakodást segítő fürdetőink, valamint a koszos pelenkák higiénikus elzárását és szagtalanítását lehetővé tevő pelenkatárolóink. Termékeinket minden 0-14 hónapos kor közötti babának, és minden olyan családnak ajánljuk, akiknek a gyermekük biztonsága mellett a saját nyugalmuk és biztonságuk is fontos! 

 

Biztonság és higiénia az egész család számára

 

Amilyen kellemes a babaillat olyan kellemetlen lehet a teli babapelus cseréje és annak későbbi tárolása. A koszos pelenka otthonunk bármely helyiségében tárolva kellemetlen szagot áraszt magából. Ahhoz, hogy ne kelljen többé egy szülőnek sem napokig a kakis pelust szagolgatnia, de a szemetest se kelljen pár óránként kivinnie, az Angelcare® egy nagyszerű megoldást fejlesztett ki. A pelenkatárolóinkban található tárolózsák kazettájában levő többrétegű film ugyanis 99,97% -ban lehetővé teszi a kellemetlen szag és a különböző baktériumok, valamint fertőzések biztonságos elzárását.

 

Egyszerű használat

 

Az Angelcare® Classic és Dress Up pelenkatárolók kényelmesen kezelhetőek, így akár a babával a másik kézben is könnyen kidobható a használt pelus. A Push&Lock rendszernek köszönhetően egyszerűen csak át kell nyomni a pelenkát a zárórendszeren és az automatikusan el is tűnik a többrétegű zsákban. Elzárva így a megtelepedő baktériumokat és a kellemetlen szagokat egyaránt.

 

Praktikus tartozékok

 

A pelenkatárolókhoz tartozó utántöltő zsákokat 1, 3 és 6-os csomagolásban forgalmazzuk. A kazettákban többrétegű film van, ami akár napokon keresztül távol tartja a használt pelenkával járó kellemetlen szagokat.

Emellett Dress Up pelenkatárolóink különböző huzatokkal a babaszobához illően öltöztethetők. A szoba enteriőrjéhez passzolóan Dress Up huzataink zöld virágos, szürke elefántos és rózsaszín virágos színben is kaphatóak.

 

Angelcare® pelenkatárolónk a legjobb társ a használt pelus cseréjéhez.

Ajánló

Hidd el, hogy jó anya vagy!
Próbáld ki őket!
Mit sportolhatunk várandósan?

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Ne rohanj nagyon előre, élvezd a pillanatot, mert egyetlen mosoly elrepíthet a célodhoz, hiszen sohasem tudhatod, hogy kit érint meg, és kinek segít túllépni valamin.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!