babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Itt a jó idő, a gyerekkel egyre többet tartózkodunk szabadtéren. Tovább marasztalnak a játszóterek, a természet kirándulni, sportolni, piknikezni, sétálni hív.

Amikor az első gyermekét várja a kismama, még csak az foglakoztatja, hogy kisbabája érkezésére a lehető legjobban felkészüljön. Második, vagy harmadik babavárásnál viszont életbe lép egy újabb fontos szempont: a testvér(ek) felkészítése.

Sokan szeretnek babaruhát hozni ajándékba, amikor a Kicsi megérkezik. Ez nagyon szép gesztus, viszont a legtöbben figyelmen kívül hagyják, hogy a baba nagyon gyorsan nő, így nem érdemes a legkisebb méretű ruhát megvásárolni.

Hallottál valaha róla – vagy esetleg tapasztaltad már -, hogy a baba a pocakban rúgással reagál a méhen kívüli zajokra? Szakértők szerint a magzat felismeri édesanyja és édesapja hangját.

A Canpol babies, aki az egyik legnagyobb babatermék gyártók közé tartozik Európában, kismamáknak szánt termékek gyártásával is foglalkozik.

A szülési utáni hetekben újdonsült anyukaként szükséged van a tested regenerálódására, a termékeik pedig tökéletes segítséget nyújtanak, hogy ezt az időszakot minél sikeresebben, biztonságosabban és kényelmesebben átvészeld és ki tudd élvezni ezeket a gyönyörű és egyben örömteli pillanatokat a kisbabáddal.

Időről időre minden anyuka elgondolkodik, hogy mit is érdemes beszereznie szülés előtt. Mindenki mást tanácsol, így nehéz eldönteni, mi is az, amire igazán szükség van. A Mamajoo.hu oldalán mindent megtalálhatsz, amire szükséged lehet a kicsi első néhány éve alatt. Mik ezek? Tejgyűjtő kagylók, ortodontikus cumik és szopóreflex megtartó cumisüvegek. Hogy ezek miért fontosak? A következőkből megtudhatod!

Több, mint 20 éve szolgálja örömmel és nagy odafigyeléssel a Nandu a magyar családokat. Minden csöpp hordozott baba, siker a számunkra. A személyes találkozások helyett idén az online térben igyekszünk a családok segítségére lenni. Érdemes folyamatosan figyelemmel követni az oldalunkon megjelenő friss akciókat (idén 20-30%-os akciók) és az ingyenes hordozós tanfolyamok időpontjait.

A szívás alapvető fontosságú a gyermek fejlődése szempontjából, születése első pillanatától kezdve. Lehetővé teszi az éhség csillapítását, segít csillapítani az érzelmeket és növeli a biztonságérzetet. Az erős szívási szükségletet a nyugtató cumi részben kielégíti, viszont alaposan fontold meg, milyen nyugtató cumit választasz. 

Az Angelcare®-nél külön figyelmet fordítanak arra, hogy a kisgyermek és szülei is minél nagyobb biztonságban és nyugalomban élhessék meg ezt a csodaszép időszakot. Minden termékük azzal a céllal jött létre, hogy a baba a lehető legmegfelelőbb módon legyen védelmezve, a szülők pedig ennek tudatában a legnagyobb nyugalommal választhassák aAngelcare® márkát.

Napsütés, medencepart, koktélok, pihenés, kényelem… ez mind Téged vár Zalakaros legnagyobb családbarát wellness szállodájában. Ki ne szeretne végre kikapcsolódni, kimozdulni a hétköznapokból, elszabadulni a munkától, akár csak pár napra is? 

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

A derűs embereknek nem könnyebb a sorsuk, csak más szemüveg van rajtuk. Azt szoktuk mondani: jó természetük van. A jóra vannak hangolva. Életörömre. (...) Tedd csak fel az "áldott szemüvegedet", s máris látod, hogy süt a nap, hogy sok öröm és emberi jóság van.

- Müller Péter -

A legjobb baba ajándék!